De 5 leukste adresjes in Den Haag

Het bruisende Den Haag wordt door onze Noorderburen omschreven als ‘Koninklijke stad aan zee’. De leukste wijk van Den Haag, het Statenkwartier, bewijst dat de stad zijn naam niet gestolen heeft. Wij verklappen graag zijn 5 mooiste parels  aan jou. 

1. Black & White

Van zwart-wit (en een beetje grijs) heeft de hippe kledingboetiek Black & White een levensmotto gemaakt. Hier vind je kleding, tassen en sieraden zonder kleuren. Zie jij het leven niet zo zwart-wit? Ze hebben een eigen atelier waar je kleding, ook in kleur, op maat kunt laten maken.

Aert van der Goesstraat 19, Den Haag.

Black & White

 

2. Betjeman & Barton

Betjeman & Barton

Betjeman & Barton is een walhalla voor de echte theeliefhebber. In deze prachtige theewinkel kun je kiezen uit maar liefst 180 handgeplukte theesoorten van over de hele wereld. En mocht je nog wat thee-accessoires nodig hebben, dan kun je ook hier terecht. Het aanbod uit de vele theepotten, servies en cadeaus is origineel en smaakvol.

Aert van der Goesstraat 1, Den Haag.

3. L.A. by luna azul en Luna Azul

Twee kledingwinkels in dezelfde straat, maar beide met een totaal andere uitstraling en collectie. Luna Azul oogt casual, L.A. by luna azul relaxed chic. Hier vind je merken als Black Orchid enAnti Batik, maar de kracht van de winkels zit in de wekelijks wisselende collectie die Antoinette zelf in Parijs, Italië en het Verre Oosten haalt. Loop zeker door naar achteren, een klein maar fijn vintagegedeelte.

Frederik Hendriklaan 288 en 265, Den Haag.

L.A. by luna azul en Luna Azul

 

4. Kaatje aan de Rein

Kaatje aan de Rein

Wie op zoek is naar cadeautjes voor de hele familie zal in deze winkel binnen een half uur slagen. Dat is het uitgangspunt van Kaatje aan de Rein. Je vindt er hip speelgoed, handgemaakte Delftsblauwe sieraden, Bunzlau-servies en, onze favoriet:BsaB weed diffusers.

Frederik Hendriklaan 63, Den Haag.

5. Lunchroom Delice

Al vijfentwintig jaar is Lunchroom Delice een begrip in het Statenkwartier. Tussen het werken en winkelen door komen vele bewoners en expats graag lunchen bij Delice. Je vindt er de lekkerste broodjes, taartjes en gebakjes om even bij weg te dromen in de huiskamerachtige omgeving of op het terras.

Willem de Zwijgerlaan 46, Den Haag.

Lunchroom Delice

Partner Content

Gesponsorde content