Een verre vlucht wordt een troef als je bij de tussenlanding een boeiende stad kunt ontdekken. Je krijgt er energie van en het is vaak nog gratis ook! Twee vakanties voor de prijs van één…

Helsinki

De hub van Finnair, met voordelige vluchten naar Azië. Je kunt er 5 dagen pauzeren, met korting op je verblijf. Bekijk het hier!

Peking, Chengdu en Shangai

Deze drie fantastische bestemmingen kun je maximaal 72 uur bezoeken als je daarna nog verder vliegt met Air China of China Southern Airlines. Je kunt een gratis hotelkamer aanvragen bij het callcenter en bovendien krijg je bij aankomst een tijdelijk gratis visum.

Lissabon

Deze stad ontdek je gedurende 1 à 3 dagen op weg naar Madeira, de Azoren, Brazilië, Afrika, of andere overzeese bestemmingen. Je krijgt hotelkorting, een aangeboden excursie en een gratis fles wijn bij je diner.  Ontdek het hier.

Montreal, Vancouver en Toronto

Deze plekjes kun je ontdekken tijdens een stop met Air Canada. Je mag zelfs één stad op de heenweg en een andere op de terugweg verkennen. Op voorwaarde dat je meer dan zes uur moet wachten, logeer je een nacht gratis of lowcost. Dus plan die connectievucht strategisch! Bekijk het hier!

Casablanca

Verkennen kan op weg naar de Kaapverdische Eilanden of Afrikaanse landen – als je ook een visum voor Marokko aanvraagt. Je kunt de art-decogebouwen bewonderen en de film Casablanca opnieuw zien in Rick’s Café. Of loungen in de moderne haven. Royal Air Maroc biedt je een maaltijd aan en een hotelkamer als je langer dan 8 uur moet wachten. Ontdek het hier.

 

Singapore

Singapore is een dure stad. Daarom zijn de stop-overpromotarieven erg interessant, zoals € 40 voor hotel en transport erheen, te boeken via Singapore Airlines. Bekijk het hier.

Wil je nog meer stop-overbestemmingen ontdekken? Check dan onze andere favorieten met bijhorende hotspots in het juni-nummer van Feeling! 

Fan van reizen? Lees dan ook: