Dé B&B: La Suite Sans Cravate

Bij een naam als La Suite verwacht je – terecht – een echt vipgevoel, maar in deze nieuwe B&B in Brugge gaat het er vooral lekker relaxed aan toe. De drie suites lijken weggeplukt uit een interieurmagazine: ruwe balken en ronde vormen geven de designinrichting een warme toets. Dat je hier naast het gebruikelijke comfort ook een regendouche, espressomachine, iPod-dockingstation en moodlights krijgt, is een extra troef. Voeg daar nog de hartelijkheid van gastvrouw Véronique aan toe en je voelt je prompt thuis. Met haar man Henk runt ze trouwens ook al tien jaar het restaurant Sans Cravate, goed voor één Michelinster.

Overnachten in deze zalige B&B kan dus een logisch 'vervolg' – la suite – zijn op een avondje culinair genot. Dat vleugje gastronomie vind je ook terug in het geweldige ontbijt én in de namen van de B&B-suites die naar druivenrassen werden genoemd: Pinot Noir, Riesling en Sauvignon Blanc. Een heerlijke thuisbasis voor een romantisch weekendje Brugge.

B&B

La Suite Sans Cravate, Langestraat 126, 8000 Brugge. Suite met ontbijt vanaf € 180 voor 2 pers. Suite met ontbijt en verrassingsdiner vanaf € 315 voor 2 pers.

Google Maps

https://goo.gl/maps/Q82Uz

Partner Content

Gesponsorde content