De favoriete plekken Eva Daeleman

Feeling-gastvrouw Eva Daeleman is dol op reizen en tot april zal ze op haar eentje rondtrekken door Azië. Ze heeft haar hart verloren aan Scandinavië maar ze geniet ook van bakken onder de zon in Bali. Dit zijn haar favoriete plekjes op aarde. 

Je ontdekte er het beste restaurantje, je werd er verliefd, of je beleefde er gewoon de beste vakantie van je leven. Iedereen kan wellicht een streek of stad bedenken die voor altijd een speciale betekenis zal hebben.

1. Kopenhagen 

De hoofdstad van Denemarken is tevens de groenste stad van Europa. Kopenhagen werd al dikwijls uitgeroepen als dé stad met hoogste levensstandaard. Plus, Deense design is prachtig! Nog meer redenen nodig?

Kopenhagen

 

2. Göteborg 

Voor feel.it mocht Eva naar Göteborg trekken, een jonge en hippe stad in haar geliefde Zweden. Perfect voor een weekendje weg!
 

Eva Daeleman Göteborg

 

3. Stockholm

Moderniteit en rust ontmoeten elkaar in de hoofdstad van Zweden. Je vind er trendy restaurants en bruisende nachtclubs naast een idyllische archipel.
 

Stockholm

Copyright: Reporters

 

4. Livigno

Livigno is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste skioorden van de Italiaanse Alpen. Gelegen nabij de Zwitserse grens wordt het skidorp vaak het ‘kleine Tibet’ genoemd vanwege de zeer lage temperaturen die in de winter kunnen dalen tot wel -30 graden. 
 

Livigno

Copyright: Reporters
 

5. De bergen

Of het nu is om te gaan skiën of voor een wandeling tussen het groen, Eva is gek op de bergen!

De bergen

Copyright: Reporters

 

6. Nusa Lembognan

Dit kleine eiland net ten zuidoosten van Bali is snel aan het uitgroeien tot 1 van de populairste attracties vanuit Bali. In tegenstelling tot haar grote broer is dit paradijselijke eiland met prachtige witte stranden een stuk rustiger want het is autovrij.
 

Nusa Lembognan

Copyright: Reporters

Partner Content

Gesponsorde content