De mooiste culinaire fietstochtjes

Niets zo heerlijk dan een fietstochtje op een mooie, zonnige dag. Deze fietsroutes hebben dan ook nog eens lekkere adresjes op hun pad liggen. De calorieën trap je er zo af tijdens deze culinaire fietstochtjes. 

1. Antwerpen 

Ten noorden van Antwerpen zijn er smakelijke fietslussen. Zo kun je starten in Brecht, lunchen in Loenhout en je dessert eten in Wuustwezel (44 km).

www.noordertuin.be

2. Averbode

De route Paters en Prinsen van Tongerlo naar Averbode (55 km) voert door de prachtige bossen van het Merodegebied. Ontbijt in Herselt, lunch in Zichem en nagerecht in Westerlo.

www.lekkertrappen.be

3. Mechelen

Langs de Nete kun je deelnemen aan een Cycling Dinner van Lier naar Mechelen, of nu ook naar Schilde. Grotendeels over autovrije banen, langs kastelen en fruittuinen.

 www.toerismelier.be

4. De Kempen 

De Culinaire Fietsroute in de Kempen start je vanuit brasserie De Witte Haas in Dessel, De Watermolen in Retie of De Waterhoek in Balen. Bij elke halte kies je een gerecht.

www.culinairefietsroute.be

5. Nederlands Limburg 

In Nederlands Limburg fiets je langs de Maas naar de Voerstreek. Ontbijt met vlaai in Maastricht, overzet naar Eijsden voor het voorgerecht, in ’s Gravenvoeren lunch je en het toetje staat klaar bij terugkomst in Maastricht.

www.trappenhappen.com

Partner Content

Gesponsorde content