Dit zijn de meest unieke luxehotels in de wereld

Uniek, extravagant en een tikkeltje decadent, zo kan je een nachtje in één van deze luxehotels wel omschrijven. Wat denk jij van logeren in een boomhut 2.0 of je hoogstpersoonlijke iglo?

Vertical Horizons Treehouse Paradise

Nostalgie à volonté in Oregon. Daar vind je namelijk een Bed & Breakfast die zich hoog in de bomen bevindt. Het Vertical Horizons Treehouse Paradse bestaat uit drie deluxe boomhutten en een ontbijtformule waar fijnproevers van achterover vallen. Al doe je dat beter niet als je in de deuropening van je boomhut staat...

VHTP1

VHTP2

VHTP3

VHTP4

VHTP5

Poseidon Undersea Resort

Altijd al gedroomd van een aquarium in je kamer? Wel, dat kan beter: een kamer als aquarium. In2008 opende het eerste permanente onderwaterhotel op de Fiji eilanden. In de 22 gastenkamers heb je een onderwateruitzicht van niet minder dan 270°, inclusief waterdiertjes en diepzeeduikboten, waar je natuurlijk ook een ritje mee kan maken. Al hangt daar wel een minimum prijskaartje van $30.000 per koppel aan vast.

PUR1

PUR2

PUR3

PUR4

PUR5

La Sirenuse

Positano, één van de mooiste kuststeden in Italië, huist met La Sirenuse een pareltje van een hotel. Hier vind je geen room with a view, maar een room withTHE view. Hoog ingebouwd in een klif bieden de prachtige suites en kamers een ongelooflijk uitzicht op het strand en de haven aan de voet van de klif. Alsof dat nog niet genoeg is, was de limocello geserveerd in dit hotel de inspiratie voor Danny DeVito om zelf een lijn van die heerlijk limoenlikeur op de markt te brengen.

Siren1

Siren2

Siren3

siren4

siren5

The Point Resort

In dit voormalige Rockefeller Great Camp ergens in New York vind je het toppunt van rust en luxe. En ‘ergens’ bedoelen we heel letterlijk, want God mag weten waar dit resort zich exact bevindt. Pas nadat je reservatie werd goedgekeurd, krijg je de routeaanwijzing die je langs een zandpaadje naar de luxueuze bungalows met gigantische open haarden en een rustiek interieur leiden.

Point1

Point2

Point3

Point4

Point5

Krijg je niet genoeg van al die weelderige luxe? Check dan ook zeker diit ijshotel in Zweden of de Glass Igloos in Finland.

Partner Content

Gesponsorde content