Honeymoonen in een kasteel

Je droomt ervan je wittebroodsweken door te brengen in een authentiek kasteel? Je zou je huwelijksverjaardag graag vieren midden in het centrum van het romantische Florence?

Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Belvilla vakantiehuizen

Uit onderzoek blijkt dat er drie specifieke honeymoontrends bestaan. Ten eerste wensen kersverse bruidsparen een authentieke, kleinschalige bestemming vol sfeer, daarnaast richten ze zich steeds meer op ‘slow travel’ en ten slotte zoeken ze voor hun huwelijksreis vaker een stedentrip. Daarom heeft Belvilla, marktleider in vakantiehuizenverhuur, speciaal voor trouwlustigen een huwelijksreisselectie samengesteld.

De huwelijksreispagina van Belvilla biedt een selectie van relatief kleine vakantiehuizen, variërend van super-de-luxe tot knus en romantisch. Het honeymoonaanbod geeft onder meer suggesties voor kasteelovernachtingen, huwelijksreizen aan zee en romantische stedentrips.

In Calabrië, de voet van de Italiaanse laars, bevindt zich direct aan zee bijvoorbeeld een robuust, 7e-eeuws Noormannenkasteel. Hier tref je het kasteelappartement Corpo di Guardia, ingericht met antieke meubelen van de markiezenfamilie die nog steeds eigenaar is. 

De romantiek van een stad als Florence komt helemaal tot leven in het stadsappartement Piazza Signoria con Vista. Het appartement doet zijn naam eer aan: het terras kijkt uit op het beroemde Piazza dell Signoria, met onder meer het kenmerkende Palazzo Vecchio.

Meer info vind je op www.belvilla.be/huwelijksreis

Partner Content

Gesponsorde content