Louis Vuitton opent pop-up store in Parijs

Louis Vuitton opende onlangs een nieuwe pop-up store, L’Aventure, in Parijs. Voor het interieurconcept werkte de ontwerper samen met de Canadese journalist Tyler Brulé, hoofdredacteur van Monocle.

De nieuwe pop-up store van Louis Vuitton op de prestigieuze Avenue Montaigne in Parijs is een eerbetoon aan de kunst van het reizen. Hier kun je als reisliefhebber terecht voor bagage in het legendarische Monogram Canvas, reisaccessoires alsook complete reisoutfits geschikt voor de moderne reiziger.

Personaliseer je Louis Vuitton-bagage

Om maximaal tegemoet te komen aan de wensen van de hedendaagse globetrotter, biedt deze winkel niet enkel objecten, maar ook een aantal unieke diensten: zo kun je je bagage laten personaliseren, bijvoorbeeld met hotstamping van je initialen, speciale bestellingen en de Mon Monogram en voorziet de pop-up store een demonstratie van “the art of packing” – de kunst van het inpakken – en ook het herstel van reisartikelen door ambachtslui van Louis Vuitton.

Bovendien zijn er voor deze unieke pop-up store speciale accessoires ontworpen die ook beschikbaar zullen zijn bij L’Aventure en kunnen worden voorzien van een ‘hotstamp’.

De pop-up store is geopend tot en met 31 december 2013.

Citytrip Parijs

Benieuwd? Boek dan zeker eens een citytrip naar Parijs en ga een weekendje shoppen. In de oktobereditie van Feeling vind je nog meer leuke shoppingadresjes, getipt door medewerkers aan de Louis Vuitton City Guides.

Louis Vuitton pop-up store

Louis Vuitton pop-up store

Louis Vuitton pop-up store

Partner Content

Gesponsorde content