Luxe met kinderen

Net terug van een skivakantie in Zuid-Tirol. Luxe en kinderen gaan daar wonderwel samen. Ik wou dat het een weekje langer kon duren... Of gaan we terug met Pasen?

 

Zalig, daar in Kronplatz! Terwijl zoonlief privé-skiles krijgt van de sympathieke Hermann, zoeven wij de zwarte pistes af. Terwijl ons kind in het verwarmd zwembad plonst, bubbelen wij in de kleurenjacuzzi en krijgen een deugddoende massage. Ook samen genieten we volop. De sneeuwschoenwandeling door een besneeuwd dennenbos wordt spannend voor zoon Sam door een snelle slederit naar beneden. Het MMM Corones museum op de bergtop fascineert ons door de architectuur van Zaha Hadid, zoonlief is onder de indruk van de alpinistenverhalen binnenin. Ons diner biedt Italiaanse gastronomie voor de ouders, en authentieke lokale smaken voor de jonge fijnproever. Zo kan het dus ook. In het juiste familiehotel, zoals Winkler Sonnenhof in de Dolomieten, krijgt vakantie een luxedimensie voor het hele gezin. En zo willen wij het altijd, vanaf nu! Voor ons nooit meer irritante animatie en kipnuggets met ketchup.

In Kronplatz genieten gezinnen in de paasvakantie van een fikse korting in de mooiste hotels: kinderen logeren gratis tot 8 jaar, aan 50% tot 12 jaar. Ook de skipassen zijn gratis voor junioren.

Snak jij ook naar een stijlvolle vakantie met kinderen? Koop dan zeker de nieuwe Feeling. Daarin vind je 10 ideeën voor luxetrips met je hele gezin.

Evy Van Elsacker Toerisme-redactrice Evy Van Elsacker is vurig, houdt van salsa en Cuba, en ze weet je altijd hotels en must sees aan te raden, van Marseille tot New York.

 

Lees ook:

7 geheime adresjes van een échte Parisienne.

Hemels logeren: 3 x slapen in een kerk. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content