Luxueus overnachten bij het Ghent Marriott Hotel

Voor een verblijf in één van de beste hotels van Europa hoef je dankzij Feeling Shedeals gelukkig geen duizelingwekkende bedragen neer te tellen. Geniet nu van een fenomenale korting en laat je rijkelijk in de watten leggen bij het Ghent Marriott Hotel.

Op zoek naar een leuk weekendje weg in eigen land? Stop met twijfelen: in Gent vind je de ideale mix van cultuur, gastronomie en ontspanning én het Gentse Marriott Hotel vormt hierbij de perfecte uitvalsbasis. Het hotel – dat recent nog door Trip Advisor verkozen werd tot Beste Hotel van België – ligt immers aan de idyllische Korenlei, pal in het kloppende hart van het historisch centrum. Talloze bezienswaardigheden en leuke shopadresjes liggen op wandelafstand en langere afstanden overbrug je moeiteloos met één van de fietsen die het Marriott Hotel ter beschikking stelt aan haar gasten. Wie hier bovendien in juli logeert, beleeft de Gentse Feesten vanop de eerste rij!

Tijdens je verblijf kan je nog ook eens genieten van een uitgebreid Amerikaans ontbijt en heerlijke assortiment verse tapas samen met een glaasje cava. Ideaal toch na je shopping of romantische wandeling!

WAT HOUDT DEZE AANBIEDING IN?

Je krijgt de keuze tussen verschillende opties:

  • € 149 i.p.v. € 338 voor 1 nacht voor 2 personen in een Deluxe kamer
  • € 179 i.p.v. € 398 voor 1 nacht voor 2 personen in een Junior Suite
  • € 259 i.p.v. € 651 voor 2 nachten voor 2 personen in een Deluxe kamer
  • € 289 i.p.v. € 771 voor 2 nachten voor 2 personen in een Junior Suite

Meer info en voorwaarden vind je op www.feeling-shedeals.be!

Partner Content

Gesponsorde content