Ontdek dé shopadresjes van Venetië

Venetië is een topbestemming in het najaar. De toeristendrukte neemt af en het weer is nog steeds aangenaam. Wil je echt ondergedompeld worden in de romantische Venetiaanse sfeer? Ga dan zeker ontdekking op deze adresjes!

1. Giuliana Longo

Giuliana Longo

Waar anders dan deze magische stad aan het water, vind je de glamour uit de tijd van Ernest Hemingway en Humphrey Bogart terug? Daarbij hoort natuurlijk een perfecte Borsalino hoed. In de kleine, maar oh zo schattige shop van Giuliana Longo loop je jouw droomexemplaar gegarandeerd tegen het lijf. De hoed bedoelen we dan...

San Marco 4813, Calle del Lovo, Vaporetto Rialto, Venetië.

2. Gran Caffè Chioggia

Gran caffè chioggia

Voor people watching en dure koffies moet je niet enkel op het San Marco plein zijn: ook de achterstraatjes van Venetië herbergen prachtige palazzo's waar magistrale tearooms de teatime verzorgen. Gran Café Chioggia heeft alvast het mooiste terras (ook s'avonds een must) én een quartet dat klassieke muziek afwisselt met jazz. Very oldschool.

San Marco 8-12, Piazzetta San Marco, Vaporetto San Marco, Venetië.

3. Harry's Bar

Harry's Bar

Vergeet de Spritz (of toch voor even) en probeer de signature cocktail van Venetië: de Bellini. In 1948 uitgevonden door Giuseppe Cipriani van de befaamde Harry's bar: vandaag nog steeds dé hotspot voor heerlijke cocktails, good food en een fantastische avond uit.

San Marco 1323, Calle Vallaresso, Vaporetto San Marco, Venetië. www.harrysbarvenezia.com

4. Ca'Nigra Lagoon Resort

Ca' resort

Een geheim adresje en de ideale uitvalsbasis om je verblijf in de stad optimaal te benutten. Dit hotel heeft zowel palazzo-stijl kamers als kamers met een meer moderne look. En is dankzij de views over de kanalen en zijn adembenemende tuin één van de meest romantische plekjes van Venetië.

927 Campo San Simone, Grande Vaporetto Riva de Biasio, Venetië. www.hotelcanigra.com

Nog op zoek naar niet te missen adresjes in de Italiaanse stad? Ontdek de lekkerste restaurants in Venetië of herbeleef de avonturen van onze Feelinggastvrouw Tiany Kiriloff in de shoe heaven van Louis Vuitton.

Partner Content

Gesponsorde content