Persreis Cirque du Soleil (dag 2)

Stagiaire Talitha van Vliet ging op persreis naar Madrid om  'Kooza', een voorstelling van Cirque du Soleil, in preview te gaan bekijken. Deze gaat op 18 juli in première in Knokke.

Wanneer ik wakker word, duurt het even voor ik me realiseer waar ik ben. Madrid! Vandaag gaan we opnieuw naar Cirque du Soleil om nog een paar artiesten aan de tand te voelen over het reilen en zeilen van het circusleven.

Enkele minuten later staan we weer op het ons ondertussen al vertrouwde Cirque du Soleil terrein. Vandaag krijgen we de kans om nog meer artiesten te interviewen en foto’s te trekken van de repetities. Het is gek om terug in de zaal te komen die er gisteren zo betoverend mooi uitzag en na twaalf uur terug veranderd was in een pompoen .

Tijdens de interviews is het leuk om te zien dat de roem de artiesten niet naar het hoofd gestegen is. Ze geven ons de tijd om al onze vragen te stellen en zijn vriendelijk en sociaal. Alleen de pr-man gooit roet in het eten. “Last question!” roept hij. Ongelofelijk hoe snel de tijd hier voorbij gaat. We moeten al vertrekken naar de luchthaven. Net nu de zon schijnt.

Op de terugvlucht beleef ik de laatste twee dagen opnieuw in mijn hoofd. Het was een heerlijke ervaring. Ik kijk al uit naar de première van ‘Kooza’ in juli. Benieuwd of één van de artiesten me tegen dan nog zal herkennen.

Wil je ook graag gaan kijken naar Kooza? Dan kan dit vanaf 18 juli t.e.m. 18 augustus te Knokke, naast het treinstation. Je hebt al een ticket vanaf 34,90 euro. Voor meer info en reserveringen ga naar de site www.cirquedusoleil.com/nl/shows/kooza/ 

Partner Content

Gesponsorde content