Priceless Cities van MasterCard biedt unieke promoties voor citytrips

Dol op citytrips? Surf dan zeker eens naar het nieuwe Priceless Cities platform van MasterCard. Zo kom je tal van unieke promoties te weten in de vier Priceless Steden en andere topbestemmingen.

Wat zou je doen als je de loterij wint? Nieuwe steden en landen ontdekken? Je bent heus niet de enige, want reizen is nu eenmaal een van onze grootste passies. Dankzij het nieuwe Priceless Cities platform in België, helpt MasterCard Belgische toeristen om hun reiservaring naar een hoger niveau te tillen.

Citytrippen met Priceless Cities MasterCard

Ontdek de vier Priceless Cities van MasterCard

MasterCard kaarthouders kunnen zich registreren op het Priceless Cities platform om van de talloze unieke aanbiedingen en ervaringen in de andere Priceless Cities over de hele wereld te genieten. Schrijf je vandaag in op de nieuwe website om meer te weten te komen over de promoties in de vier Priceless steden: Londen, Parijs, Madrid en New York. In een latere fase zullen talrijke andere topbestemmingen zoals Stockholm, Istanbul, Los Angeles, Chicago en Rio de Janeiro toegevoegd worden aan het platform.

Je vindt er exclusieve aanbiedingen bij hotels, restaurants, evenementen, shopping, entertainment en sport. Wie droomt er niet van een Godiva chocolade workshop in Harrods, een rondleiding door een shopping expert in Madrid terwijl je kinderen in het oog gehouden worden door een professionele babysitter of een 360° panorama over de lichtjes van de Seine in het gastronomische Maison Blanche restaurant?

Trakteer jezelf of je geliefden op een exclusieve citytrip

Uit de Traktatie Index die onlangs gelanceerd werd door MasterCard, kwamen verrassende resultaten tevoorschijn. Wie dacht dat vrouwen eerder hun partner op een extraatje zouden trakteren dan mannen, heeft het bij het verkeerde eind. Mannen (34.5%) zullen bijna twee keer zo vaak als vrouwen (17.6%) hun partner vertroetelen met een extraatje. Dus vrouwen, wil je je partner trakteren op een exclusieve citytrip? Haast je naar Priceless Cities om iets leuks te boeken voor jullie volgende citytrip.
 

Partner Content

Gesponsorde content