Reizen voor singles: 5 tips

Met meer dan 1,5 miljoen singles, telt België veel vrijgezellen. Zij gaan net als niet-singles ook graag op reis, maar doen dit liever niet alleen. Het reisaanbod voor singles was tot enkele jaren nogal beperkt, maar daar is de laatste jaren verandering in gekomen.

Reizen voor singles in groep

Reistip 1: Skivakantie

Wil je alleen op vakantie, reis je graag en wil je tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten? Dan zijn singlereizen op jouw lijf geschreven. Zo kan je met reizen4singles op skivakantie naar Oostenrijk of Andorra.

Reistip 2: Zeilvakantie

Zoek je liever de zon op, kan je in juni of september mee op zeilvakantie naar Kroatië met single sail en sun. De Vlaamse schipper aan het stuur van de 15 meter lange, moderne zeiljacht leidt de reis in goede banen. Bovendien is er geen zeilervaring vereist.

Reistip 3: Verre trip

Eerder zin in in een verre trip naar Zuid-Afrika of Thailand, dan moet je bij singlereizen Fox zijn. Zij organiseren groepsreizen voor alleenreizenden die hun reis graag willen delen met anderen.

Reistip 4: The Big Apple

Verdwalen in de straten van New-York in groep, dan moet je bij Joker City Mix zijn. Samen met je reisgenoten verken je de verschillende buurten in New-York en ontdek je de wereldstad.

Reistip 5: Op safari

De savannes van Afrika ontdekken en dieren spotten in een safaritruck zijn de hoofdingrediënten van een rondreis door Kenia en Tanzania. De groepsreis wordt georganiseerd door Sawadee Joker en duurt 23 dagen.

Partner Content

Gesponsorde content