Romantische trips voor Valentijn

Valentijn is de ideale gelegenheid om er even met jullie tweetjes tussenuit te knijpen. Feeling geeft je inspiratie voor enkele romantische trips.

1. Ga op romantische cruise naar de Caraïben

Altijd al gedroomd van een cruise aan boord van een indrukwekkend zeilschip? Star Clippers geeft je de kans om Valentijn in de Caraïben te vieren. Hun viermaster ligt in de wateren van St Kitts en neemt je mee op een Schatten Eiland-cruise van zeven nachten. Startplaats van deze reis is St Maarten en vertrekdatum is 9 februari.

Meer informatie over de cruiseschepen van Starclippers vind je op www.starclippers.com

 

2. Spendeer een knus weekend in de Ardennen

Koppels die liever niet te ver op reis gaan, maar zich toch graag eens in Scandinavië, Zwitserland of het Zwarte Woud willen wanen, zijn misschien wel te vinden voor een romantische trip naar het domein Ardoisière in de Ardennen. Ardoisière biedt vijf luxueuze suites aan in de vorm van cottages van drie of vier kamers, die gevestigd zijn in een 3 hectaren groot naaldbos. Ideaal voor lovers die naast genieten van de natuur en elkaar, ook graag eens samen voor het haardvuur kruipen.
Meer informatie over het domein Ardoisière vind je op www.compagniedesbois.be

 

3. Ontspan met jullie tweetjes in Domsberg

Ga met je geliefde op uitstap naar het Zeeuwse Domsberg. Het mondaine dorpje Domsberg werd vroeger door vorstelijke gezelschappen gekozen om royaal uit te blazen, vanwege zijn unieke combinatie van bossen, duinen en zee. Naast een onbebouwde en uitgestrekte kust vind je ook veel mogelijkheden om te shoppen en tal van restaurants en cafés om de rest van de avond te spenderen. In het Roompotpark Hof Domburg kan je verblijven in een vakantievilla, uitgerust met privé-sauna en jacuzzi.
Meer informatie over de vakantievilla’s van Roompot op www.roompot.be

 

4. Beleef een spannende nacht in Hotel Pelirocco

Heb je het liever wat ruiger en ben je minder te vinden voor die softe Valentijnromantiek? Dan zal het hotel Pelirocco in het Engelse Brighton je waarschijnlijk goed bevallen. Pelirocco staat namelijk bekend als een rock ’n roll hotel met tal van originele thema-kamers. Leuk voor kinky koppels is de ‘Play Room’ suite, dat ‘burlesque’ is ingericht en onder meer over een strippaal, gespiegeld plafond en bubbelbad voor twee beschikt.
Meer informatie over Hotel Pelirocco en zijn ‘Play Room’ vind je op www.hotelpelirocco.co.uk

 

5. Combineer romantiek en design in een 'Design Hotel'

Liefhebbers van stijlvolle en strakke interieurs die net dat ietsje meer hebben, zullen zich een verblijf met ‘Design Hotels’ absoluut niet beklagen. Design Hotels bezit meer dan 240 onafhankelijke hotels in 40 verschillende landen, die allemaal gekenmerkt worden door een passie voor architectuur en design. Wellnessen in Zweden, shoppen in Milaan of sightseeing in Venetië: voor elke reiservaring biedt Design Hotels een topverblijf ter plaatse aan.
Meer informatie over Design Hotels op www.designhotels.com

(LVH)

Partner Content

Gesponsorde content