Rond de wereld in stijl: De Louis Vuitton City Guide 2013

De Louis Vuitton City Guide is al sinds 1998 een niet te missen item in de reistas van elke globetrotter. De gids neemt je mee op reis doorheen de meest elegante steden van de wereld: van Tokio tot Parijs, van Rome tot New York.

Primeur in deze editie is San Francisco: deze City by the Golden Gate krijgt voor het eerst een aparte gids. Ook andere onverwachte locaties zoals Kitzbühel (Oostenrijk), Verona (Italië), Lugano (Zwitserland) en Ekaterinburg (Rusland) werden door de experts onder de loep genomen.

Voor de cultuurliefhebbers heeft de gids nog iets achter de hand: voor elke stad zal een bekende of onverwachte culturele figuur zijn of haar lievelingsplekjes bespreken.

Alles bij elkaar zijn er ondertussen gidsen over meer dan 40 steden met meer dan 10.000 adressen die je moet gezien hebben.

Vanaf 15 oktober 2012 kan je de Louis Vuitton City Guides verkrijgen in de winkels en online op www.louisvuitton.com. Een verzamelkoffer met de gidsen over de Europese steden kost € 120, de prijs van een individuele gids bedraagt € 25.

Partner Content

Gesponsorde content