Stel je voor: je wordt wakker in een prachtige lodge en het zonlicht valt je slaapkamer binnen. Je staat op en wandelt naar de keuken voor je eerste kopje koffie. En daar zijn ze dan: een kudde van 6 giraffen komt sierlijk voorbij gestapt en in de verte zie je de zebra’s grazen op de savanne. Nee, dit tafereel speelt zich niet alleen af in Afrika, je kan dit ook gewoon beleven in het nieuwe Safari Resort van De Beekse Bergen.

 

Nog niet overtuigd? Ontdek dan hier 4 redenen waarom je nú een verblijf moet boeken naar Safari Resort De Beekse Bergen.

1. Je slaapt letterlijk tussen de wilde dieren

Logeren doe je in een luxe lodge, safaritent of boomhut die staan verspreid langs de savannes. Vanuit je verblijf kan je de bijzondere dieren zien zoals giraffen, zebra’s, neushoorns en struisvogels. Een unieke ervaring die je écht niet snel zal vergeten.

2. Ga op safari

Bij een bezoek aan de Beekse Bergen hoort natuurlijk ook een safari. Neem de bus of trek er met je eigen auto op uit en ontdek alle dieren uit het park van héél dichtbij. Toppunt van de safari zijn zonder fout de giraffen die nieuwsgierig aan je auto komen snuffelen.

3. Proef een stukje Afrika

Hoewel je perfect kan koken in de volledig uitgeruste keuken in je lodge, is het natuurlijk ook leuk om gewoon je voeten onder tafel te schuiven na een dag vol activiteiten. Restaurant Moto is hiervoor de place to be, met zicht op de savanne geniet je hier van heerlijk bereide vleesgerechten en lekker glaasje wijn.  

4. Dé perfecte mini-break met het hele gezin

Een bezoek aan het dierenpark van de Beekse Bergen is natuurlijk het ideale uitstapje om te doen met het hele gezin. Maar daarnaast zijn er nog héél wat activiteiten om je kids te entertainen tijdens een mini-break: zo zijn er een grote speeltuin, bowlingbanen en een overdekt zwemparadijs.

Boek jouw verblijf in het Safari Resort hier.

Lees ook