Je kent hen vast van hun inspirerende plaatjes in Ibiza, Zuid-Afrika of New York. Deze zomer is echter alles anders, en inspireren ook onze globetrottende influencers gewoon vanuit eigen stad, tuin of zetel. En wat blijkt? Nét zo leuk. Vandaag in beeld: de staycation-plannen van ontwerpster Florence Cools

De staycation-plannen van Florence Cools

Oprichtster en designer van het Belgische label La Collection. Ze is ook de eigenares van de winkel Damoy en Damoy Showroom.


Woonplaats? Antwerpen.

Staycation location? “Ik ben blij om in deze periode in Antwerpen te wonen. De ultieme locatie om te wonen, werken en zelfs in de zomer de vakantiesfeer op te snuiven. Er is niks gezelliger dan ’s avonds rond te slenteren en een ijsje te gaan halen.”

Favoriete zomerdrankje? “Ik ben gek op de drankjes van Taste Panache, ze maken premixed cocktails. Maar de quarantainus is momenteel echt mijn favoriet. Je kunt ze gewoon online bestellen en dan krijg je een box vol met gemixte cocktails en alle toebehoren thuisgeleverd.”

Beauty-adresje? “Soms is het echt niet makkelijk om de nodige me-time te combineren met het runnen van La Collection, Damoy Store en Damoy Showroom, maar om de drie weken ga ik steevast naar House Of Brows voor mijn wenkbrauwen. Als het iets meer werk mag zijn, raad ik Laserkabinet in Herentals aan voor een heerlijke facial of het nodige medische skincare-advies. Dokter Hannah Aerts heeft mijn huid helemaal doen heropleven met haar geweldige producten. Ik zou niet meer zonder willen.”

Stukje natuur dichtbij? “Ik woon vlak bij het stadspark in Antwerpen en kan er echt van genieten om hier ’s ochtends vroeg te joggen of wandelen met mijn hond Ozzy.”

 

Meer lezen over staycation en vakantie in eigen land: