Straks is het proppen op het Belgische strand en wordt het drummen voor een kano op de Ourthe. Geen zin in? Er zijn heel wat leuke initiatieven waar je de social distancing wél kan bewaren. Drie onthaastplekken voor een weekend weg in eigen land.

1. Weekend Tielrode: overnachten in een voormalige scheepswerf

Waarom gaan?

Het kunstenaarsduo Sofie Lachaert en Luc Dhanis – ze houden van trompe-l’oeil objecten en installaties op de grens van design en kunst – bouwde een voormalige scheepswerf in Tielrode om tot prachtige onthaastplek. Op een domein van meer dan 3000 vierkante meter, kan de social distancing zonder probleem worden gerespecteerd.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Beleef België