Straks is het proppen op het Belgische strand en wordt het drummen voor een kano op de Ourthe. Geen zin in? Er zijn heel wat leuke initiatieven die minder druk zijn. Vijf onthaastplekken voor een weekend weg in eigen land.

1. Weekend Tielrode: overnachten in een voormalige scheepswerf

Waarom gaan?

Het kunstenaarsduo Sofie Lachaert en Luc Dhanis – ze houden van trompe-l’oeil objecten en installaties op de grens van design en kunst – bouwde een voormalige scheepswerf in Tielrode om tot prachtige onthaastplek. Op een domein van meer dan 3000 vierkante meter, kan je rustig flaneren.

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Nog meer vakantietips in eigen land: