Wish I was here: surfen met Santa

Reisredactrice Evy Van Elsacker neemt je elke week mee naar een van de mooiste plekjes op aarde.

 

Australië was de perfecte escape-bestemming na mijn scheiding. En ook nu nog verlang ik in tijden van stress altijd naar die bevrijdende uitgestrektheid, de zuivere lucht en de versnelling lager waarmee de Aussies door het leven aan. Relaxen gaat vanzelf als je de hele tijd No worries, mate! hoort. Daarom wil ik na de hectische werkweken naar ginds vliegen en genieten van surfspot Bondi Beach, voor mij het mooiste plekje van heel Sydney, met opspattende golven. Het strand haalde zopas het Guinness Book of Records met de meest massale surfles ooit: voor 350 mensen, in kerstpak dan nog wel. Daar wil ik dus zijn met kerst, op de golven van Bondi Beach aan 26 graden, tussen een bende prettig gestoorde kerstmannen en -vrouwen in de branding. Travel Essence leert het ons graag, tijdens een avontuurlijke en actieve reis door Australië. En net als toen ga ik daarna richting het rode hart Uluru, naar de regenwouden van Cairns, en naar het Great Barrier Reef. Met mijn nieuwe gezin, zoveel jaren na mijn scheiding. Als dat niet symbolisch is ...

De drieweekse actieve en avontuurlijke reis naar Australië met Travel Essence kost € 3375, de vierweekse trip voor gezinnen met tieners kost € 5400.

Evy Van Elsacker Toerisme-redactrice Evy Van Elsacker is vurig, houdt van salsa en Cuba, en ze weet je altijd hotels en must sees aan te raden, van Marseille tot New York.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content