3 x interieur om van te smullen: pasteltinten + fluo

Tijd voor een make-over van je interieur met vrolijke snoepjeskleuren! Wij tonen je de mooiste pasteltinten, met hier en daar een fluorescerend accent.

Tip 1: Zacht kleurenpalet

Snoepjeskleuren zijn niet alleen hot op de catwalk. Ze zijn ook prima voor een snelle upgrade van je interieur. Nog hedendaagser wordt het als je ze combineert met een fluo accent. Gebruik een zachter kleurenpalet dat doet dromen van exotische zandstranden, blauwe zee, marshmallows en cupcakes.

Tip 2: Colourblocking

interieur pastelblauw

Ga voor een colourblocking met poederachtige pasteltinten die ontstaan als je een basis van zuiver wit combineert met een primaire kleur. Je kan ook een of meerdere muren van donker naar licht laten verlopen door de hoeveelheid wit aan te passen. Mag het iets stoerder en niet te zoet, ga dan voor de cupcake trend, de ideale combinatie van zachte pastels met hier en daar een fluorescerend accent.

Tip3: Fluo accenten

Doorbreek de pastelmuur met een grafisch fluo accent zoals met Washi tape of masking tape. Dat is een decoratief tape gemaakt van rijstpapier, waardoor het makkelijk te verwijderen en te beschrijven is. (Mt Colors, 15cm, diverse kleuren, 2,95€, www.papiermier.be)

Partner Content

Gesponsorde content