3 x online decoshoppen

Boeken, muziek, films, kleding, schoenen,... Tegenwoordig is (zowat) alles via internet te koop. Ook voor meubilair en interieuraccessoires hoef je niet langer naar de winkel en kun je mits enkele muisklikken een mooi stuk in huis halen. Op deze drie websites ben je alvast aan het goede adres.

Huis van vertrouwen

Bij La Redoute, dat sinds 1922 als postorderbedrijf actief is, komen kleding en huislinnen nog steeds op de eerste plaats, maar de laatste jaren wint het segment home & deco duidelijk aan belang. Voor de nieuwe herfst/winter-collectie creëerde het La Redoute-ontwerpteam producten rond drie stijlen: hedendaags (eenvoudige geometrische lijnen en patronen met Scandinavische roots), multicultureel (levendig, kleurrijk en geinspireerd op de nomadenstijl) en neoklassiek (nostalgisch, tijdloos en met een romantische toets). Daarnaast zijn er gastbijdragen van Vincent Darré, Sam Baron, Gallery S. Bensimon en Bensimon Homelife.

La redoute

Zonder tussenstappen

Kwaliteitsdesign toegankelijk maken voor iedereen, dat is de belangrijkste doelstelling van Made.com, een e-commerce onderneming die in 2010 in Londen opgericht werd en na Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Nederland nu ook Duitsland en België wil veroveren. Het bedrijf werkt samen met meer dan 50 internationale designers – gerenommeerde studio's, maar ook veel jong talent – en producenten, die ook aan bekende merken leveren. Met één groot verschil namelijk doordat Made.com tussenstations als importeurs, groothandelaars of winkeliers overslaat en zijn meubels en accessoires direct van de makers aan de klant aanbiedt, is alles tot 70 procent goedkoper. Alles wordt ook thuis geleverd.

Madecom

Viva vintage!

Bij Fuuso houden ze van een vleugje mysterie: niemand weet wie de twee Brusselaars achter deze gloednieuwe online store precies zijn, maar één ding is zeker: het betreft fans van de jaren 50, 60 en 70 in het algemeen en het prachtige design dat in die periode ontworpen en geprocduceerd werd in het bijzonder. Onder het motto Back to the Furniture kun je er terecht voor vintage meubilair volgens twee formules: The Original, waarbij de stukken in hun oorspronkelijke staat hersteld worden, en Fuuso's Touch waarbij ze een nieuwe look aangemeten krijgen. Beide opties zijn ook mogelijk als je zelf meubels aanbrengt. Afspraken via de website of telefonisch: 0465.86.98.36 of 0465.87.16.12.

Fuuso

jdv

Partner Content

Gesponsorde content