7 x originele inpakideeën

Kijk jij ook al uit om cadeautjes te openen met Kerstmis? Het wordt extra leuk met een originele verpakking. Geef dit jaar met een geschenkje in een verpakking die écht past bij degene van wie je houdt.

1. Voor eco-lovers

Papier verspillen voor cadeautjes, echte eco-lovers willen het liever niet. Probeer daarom origineel uit de hoek te komen. Recycleer papier. Gebruik oud krantenpapier of mooie pagina's uit magazines. Of steek je pakje in een mooie herbruikbare zak, zo geef je twee cadeautjes in een. Helemaal groen gaan? Geef haar een van deze eco-vriendelijke cadeautjes. 

2. Voor creatieve dames

Heb jij een vriendin die heel graag breit, de mooiste jurkjes zelf maakt of heel graag knutselt? Gebruik stof. Met overschotjes van mooie stoffen, maak je prachtige geschenkjes. Zelf geen stof in huis? In stoffenwinkels kan je restjes vaak heel goedkoop op de kop tikken. Voor de finishing touch gebruik je knopen

3. Voor boekenwurmen

Op je moeder haar nachtkastje ligt altijd een boek? Pak haar geschenk in met krantenpapier. Liever meer kleur? Gebruik dan washi-tape of een kleurrijk lintje. Hier vind je washi-tape in allerlei kleurtjes.

4. Voor keukenprinsessen

Koop jij een geschenkje voor een echte keukenprinses? Je kan extra origineel uit de hoek komen door je geschenk in te pakken in bakpapier. Werk af met keukentouw. Of ga creatief aan de slag met mooie servetten of kanten onderleggertjes. Hier vind je inspiratie als je een cadeau zoekt voor een echte keukenprinses.

5. Voor fashion-lovers en beauty-addicts

Is jouw zus helemaal into fashion? Verpak haar cadeautje in pagina's uit een oude Feeling. Uiteraard kies je de mooiste foto's. Werk af met lint. Misschien doe je je zus wel een plezier met een boek over beauty. Hier vind je 6 must-have boeken over beauty.

6. Voor iedereen die van schoenen houdt

Jij koopt een cedautje voor iemand die bezeten is door schoenen? Verpak je cadeautje in een schoendoos. Je doos verander je in een prachtige geschenkdoos door hem in te pakken in mooi inpakpapier.

7. Voor tuinliefhebbers

Vertoeft jouw partner het liefst in de tuin? Breng dan een beetje natuur in je cadeau. Als basis gebruik je bruin inpakpapier en mooi lint. Inpsiratie haal je vervolgens uit de tuin. Steek achter de lintjes blaadjes, takjes of bloemetjes. Moet je pakje weken onder de kerstboom liggen? Ga dan best voor valse bloemen, of pimp je geschenkje net voor je het afgeeft. 

 

Lees ook: 

20 x eco-vriendelijke cadeau-inspiratie

6 x must-have boeken over beauty

18 cadeaus voor keukenprinsessen

Partner Content

Gesponsorde content