Kerstmis is in zicht: tijd om de slingers, lichtjes en feestelijke ballen van de zolder te halen! Wil je je collectie aanvullen, of heb je zin om dit jaar eens iets helemaal anders te doen? Dit hebben de grote merken dit eindejaar in hun kerstcollecties zitten:

Klik hier voor nog veel meer deco-inspiratie voor de feestdagen!

Dille & Kamille

Van kerstboom-vormpjes om koekjes mee te bakken tot vilten kerstboomdecoratie: de kerstcollectie van Dille & Kamille stelt ook dit jaar niet teleur. Passeer zeker ook langs het het keukengedeelte om er een zoete koekjes-mix of andere kerstingrediënten in je mandje te leggen.

Westwing

Voor pinterest-perfect, eigentijdse kerstdecoratie kan je terecht bij de Westwing e-shop. Dit Duitse merk biedt een ruim assortiment aan decoratie, met prijzen tussen de € 4,99 en € 200. Je vindt er onder andere designkandelaars, klassieke kerstballen en elegante tafeldecoratie.

CASA

Bij CASA kun je voor zowel klassiekers als gedurfde decoratie terecht. Wat denk je bijvoorbeeld van een broccoli of avocado in je kerstboom? En dat alles tegen lage prijzen natuurlijk.

H&M Home

Gigantische kerstsokken, tafelkleden met feestelijke prints, originele kerstballen: de kerstcollectie van H&M Home straalt vooral gezelligheid uit. Ze hebben dit jaar ook papieren kerstballen in hun collectie zitten, voor wie het ook met kerst graag wat groener houdt.

Sostrene Grene

Scandinavische interieurmerken kunnen soms nogal prijzig zijn. Gelukkig bestaan er ook enkele betaalbare Scandinavische merken zoals Søstrene Grene. Klassieke, retro of naar kitsch neigende kerstballen, in hun winkels vind je vast iets naar jouw persoonlijke smaak. Naast een ruim assortiment aan kerstballen en kandelaars, verkoopt het merk ook nep kerstbomen in miniformaat. Leuk voor wie Kerstmis op een appartement viert of geen zin heeft in afvallende naalden.

De Bijenkorf

Een kreeft, een PlayStation-controller, een hotdog of een glaasje prosecco: wie originele ballen zoekt, moet zeker eens een kijkje nemen in de Bijenkorf e-shop. Het platform biedt onder andere decoratie aan van Vondels, Sirius, Alessi en Sass & Belle, vaste waarden in de wereld van de kerst-deco.

Zara Home

Zara Home is de place to be voor wie houdt van kerstklassiekers. Een dorpje in sober wit keramiek, een krans in kerstkleuren of kaarsen in de vorm van een kerstboom: het grote merk biedt alle musts en basics aan.

IKEA

Naar jaarlijkste gewoonte dompelt de IKEA-collectie ons onder in de magische sfeer van VINTER, een mix van klassiekers en Scandinavisch geïnspireerde kerstdecoratie. Papieren sterlantaarns of houten kerstballen zogen voor een typische noordelijke touch in je interieur. En dat alles duurzaam én tegen een lage prijs.

Volg Feeling op 1, 2 en 3 december op Instagram tijdens 3 Days of Design

De feestdagen zijn in zicht, en ook al is het het nog onzeker hoe we die precies gaan vieren, één ding is zeker: extra gezelligheid in huis kan nooit kwaad. Daarom staan bij ons de eerste drie dagen van december volledig in het teken van extra sfeer brengen in huis: Volg op 1, 2 en 3 december de Stories van onze instagramaccount (@feelingmagazine). Die dagen gaat chef lifestyle Nathalie Balsing op zoek naar de mooiste sfeerbrengers voor in huis, kerstcadeau’s voor designliefhebbers, vraagt ze aan inspirerende mensen hoe ze hun tafel dekken wanneer ze gasten ontvangen, en nog veel meer!

Lees ook

Openingsbeeld: Zara Home.