3 Days of Design – The Christmas Edition
Samen maken we er de gezelligste eindejaarsperiode ooit van!

De feestdagen zijn in zicht, en ook al is het het nog onzeker hoe we die precies gaan vieren, één ding is zeker: extra gezelligheid in huis kan nooit kwaad. De redactie van Feeling wil je daar graag bij helpen, daarom staan bij ons de eerste drie dagen van december volledig in het teken van extra sfeer brengen in huis.

Dit hebben we in petto:

1. Volg 3 Days of Design op Instagram

Volg op 1, 2 en 3 december de Stories van onze instagramaccount (@feelingmagazine). Die dagen gaat chef lifestyle Nathalie Balsing op zoek naar kerstcadeau’s voor designliefhebbers, en vraagt ze aan inspirerende mensen hoe ze hun tafel dekken wanneer ze gasten ontvangen.

2. Laat je inspireren door de nieuwe editie van Feeling Home

De extra woonbijlage Feeling Home ligt nog tot 22 december samen met Feeling in de winkel. Het thema van deze editie is ‘More is More’: na een periode van soberheid, mag het wat ons betreft tegenwoordig allemaal best wat kleurrijker, tactieler en vooral méér zijn.

3. Kom ons bezoeken tijdens Countryside in Flanders Expo

Kom 3, 4 & 5 december naar de beurs Countryside in Flanders Expo in Gent. Dit lifestyle-evenement is ideaal voor iedereen die houdt van interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning. Hier doe je inspiratie op voor sfeer in huis en tuin, én scoor je de leukste interieuraccessoires om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen.

Wij zullen er ook zijn: 3 december om 19u, en 4 december om 13u vertellen chef lifestyle Nathalie Balsing en designjournalist An Bogaerts wat de laatste trends in kerstdecoratie zijn. Welke kerstboom is de meest duurzame keuze? Wat zijn stijlvolle alternatieven? En welke trends spotte An dit najaar op de ‘christmasshoppingbestemming’ bij uitstek: Londen? Je hoort het allemaal op 3 en 4 december tijdens de Feeling Sofasessies op de Countrysidebeurs op Flanders Expo in Gent.

Om in de sfeer te komen, kan je hieronder al beginnen lezen. Log in, krijg gratis toegang tot al onze Feeling+ artikelen (niet alleen die in deze special!) en begin alvast samen met ons te dromen van een witte kerst.

Een onvergetelijk eindejaar gewenst!

De redactie van Feeling