Binnenkijken bij de Feeling-redactie: dit zijn onze favo plekjes in huis

In Feeling nemen we jullie geregeld mee om een kijkje te nemen in mooie huizen. Benieuwd hoe wij zelf wonen? Hieronder heffen we een tipje van de sluier. Dit zijn de favoriete plekken in de woningen van de Feeling-redactie.

An – lifestylejournalist

“Dit is onze seventies zitput. Onze veilige cocon. Hier zitten we, spelen we, werken we, aperitieven we. De ruimte moet de komende jaren vernieuwd worden, maar op dit ogenblik gooien de kinderen nog regelmatig kussens in het midden en dan hebben ze een soort springkasteel. We wachten dus nog even met verbouwen hier.”

Els – chef mode & beauty

“Mijn lievelingsplaats in huis is overal waar mijn hond Bennie gaat liggen. Ik zit heel graag voor de haard in de woonkamer – maar meestal is dat plekje dus bezet.”

Sofi – vormgever

“Vorig jaar hebben we het lelijk plat zwart roofing dak van de uitbouw laten omtoveren  tot een natuurdak. Dat is fantastisch gedaan door de mensen van Canopy met een klein stuk terras in vuren thermowood.  Daar zit ik heerlijk uit de wind en in de zon (van 8 tot 16u). Dus… dit is mijn favoriete plekje in de ochtend met een tas koffie of als ik me even wil terugtrekken van de drukte beneden.”

Iris – lifestylejournalist

“Onze leefkeuken waar zowat alles gebeurt: koken, samenzijn, spelen en soms ook werken. Met een lampenpeertje rechtsboven dat echt nog eens aangepakt moet worden.”

 

Isaline – chef online

“Mijn favoriete ruimte in huis is de woonkamer, die sinds corona ook mijn bureau is. Ik speel hier ook vaak met mijn dochtertje, maar nu heb ik het speelgoed voor foto strategisch om het hoekje verstopt.”

Hanneke – vormgever

“Ik word erg gelukkig van een mooie woonplek, en vind het heerlijk om overal in huis mooie composities te maken. Daar kan ik veel creativiteit in kwijt. Ik hou ervan om oude en nieuwe spullen te combineren en zo telkens weer andere verrassende combinaties te maken.”

An Brouckmans – hoofdredactrice

“Mijn eettafel met zicht op Schelde.Het is vooral de lichtinval in mijn appartement die me telkens weer charmeert. Jammer genoeg zijn ze volop aan het werken op de kaai, en zit ik dus al maanden tegen een gigantische molshoop aan te kijken in plaats van de Schelde.”

Nog meer wooninspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content