Binnenkijken in de miljoenenvilla van Gisele Bündchen en Tom Brady

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

De stulp van Gisele Bündchen en Tom Brady is even stijlvol en romantisch als het koppel zelf. In tegenstelling tot een bombastische villa, kocht het model met haar American footballer een milieuvriendelijke villa, ver weg van de catwalk-spotlights. Gluur even mee binnen.

Gisele is heel milieu-bewust, ook op vlak van eetgewoontes. Dankzij deze 6 gezonde recepten kan ze haar modellen-lichaam behouden.

‘Eenvoudig en gezellig’

“I like simplicity and coziness,” vertelt de Braziliaanse beauty aan Architectural Digest. Wel, simpel zouden we het stekje van 1300 vierkante meter niet meteen noemen, maar gezellig alleszins. “Gisele and I have eight sisters between us, and there are lots of kids. We built this house as a sanctuary for our family, a place where we can enjoy being together,” zegt Brady. Dat is aardig gelukt, want de villa telt 6 kamers. Ruim genoeg voor hun kids Benjamin (7), Vivian Lake (4) en Brady’s zoon John (9).

Belgisch design

Voor het ontwerp schakelden ze architect Richard Landry en interieurdesigner Joan Behnke in. Ze wisten dat ze een comfortabel huis moesten ontwerpen en absoluut geen stijl statement. Daarnaast hielden ze het graag ecologisch met onder andere natuurlijke materialen en zonnepanelen. Als Algemeen Ambassadrice voor het Environment Programme van de Verenigde Naties is Bündchen namelijk énorm milieu-bewust.

Leuk weetje? Voor de zetelbekleding, lusters en andere designobjecten werden Belgische interieurontwerpers als Axel Vervoordt en verkoper Koen Van Loo ingeschakeld. Eén ding is zeker: Belgen hebben smaak!

Binnenkijken bij Gisele

Voorkant villa

Voorkant villa

Voorkant villa

De gracht rondom het huis – gebouwd uit drie types Texaans kalksteen – is gevuld met kois. De stalen deuren en raamkozijnen hebben een op maat gemaakte bronzen afwerking.

Achterkant villa

Achterkant villa

Achterkant villa

Het huis kijkt uit op een groot terras en immense tuin, mét zwembad.

Zwembad

Zwembad

Zwembad

De ligzetels van James Perse nodigen uit om te relaxen op het eikenhouten dek. Het zwembad wordt ommuurd door uit hand gegoten glastegels.

Uitzicht over de stad

Uitzicht over de stad

Uitzicht over de stad

Vanaf het zwembad heb je zicht over de stad én de oceaan.

Het poolhouse

Het poolhouse

Het poolhouse

Het zwembadhuisje heeft een open haard en gezellige loungezetels.

Inkomhal

Inkomhal

Inkomhal

Een gigantische luster van Hudson Furniture verlicht de inkomhal, die uit twee verdiepingen bestaat.

De woonkamer

De woonkamer

De woonkamer

Een hanglamp van Gregorius | Pineo zweeft boven een cocktailtafeltje van Formations. Daarnaast zie je krukjes van Christian Liaigre, op maat gemaakte zetels van Behnke in zijde, kussens uit linen, gordijnen uit cashmere en wandverlichting van Hervé Van der Straeten voor Ralph Pucci.

De biljart-ruimte

De biljart-ruimte

De biljart-ruimte

Het tv-meubel en bijzettafeltje zijn van Behnke en de barstoelen zijn van Rose Tarlow Melrose House.

De living

De living

De living

De sofa’s zijn in katoen van Donghia, de cocktailtafel van Richard Shapiro/Studiolo is bedekt met reliëfleer van Bordoni. De loungestoelen zijn van Michael Berman, de kandelaar van Formations, de tafellampen van Gregorius | Pineo, de gordijnen zijn uit Sahco stof en het tapijt is van Tai Ping.

De eetkamer

De eetkamer

De eetkamer

De kandelaar en muurverlichting zijn van Dennis & Leen, de gordijnen zijn gemaakt uit een stofje van Marcie Bronkar, linen van Kerry Joyce bekleden de stoelen van Behnke, die meteen ook de tafel ontwierp.

De keuken

De keuken

De keuken

Het antiek Tunesisch muurtegels van Exquisite Surfaces maken de keuken levendig. Het marmeren tafelblad van Compas Architectural Stone, de hanglampen van Formations, de op maat gemaakte elzen kast, het eikenhouten kookeiland en een fornuis van Wolf maken deze keuken écht luxueus.

De fitness-ruimte

De fitness-ruimte

De fitness-ruimte

Ontworpen door Out-Fit, uitgerust met op maat gemaakte smeedijzeren klimrekken.

De loge

De loge

De loge

De kandelaar en muurverlichting is van Gregorius | Pineo, de rieten zetels van RH, de kussens van Clarence House stof, de eikenhouten balken en en kalken muren zijn een ontwerp van Koen Van Loo van EA2.

De master bedroom

De master bedroom

De master bedroom

De luster en muurverlichting zijn van Gregorius | Pineo, de sofa van Behnke bekleed met linen van Loro Piana, het tafeltje van Dennis & Lee en het op maat gemaakte vloertapijt van Tai Ping.

De badkamer

De badkamer

De badkamer

De verlichting in de master badkamer is van Dennis & Leen, de wastafels van Kallista, de blauwmarmeren bladen van Compas Architectural Stone, die ook de uitrusting van de wastafels en douche ontwierp. Het kunstwerk boven de haard is een foto van het Gillette Stadium (waar the Patriots spelen) door Jon Coulthard.

Badkuip op het terras

Badkuip op het terras

Badkuip op het terras

De gordijnen uit Perennials stof kunnen een schaduw leggen op de hinoki-houten badkuip.

De dressing

De dressing

De dressing

Een antieke luster uit kristal, de op maat gemaakte kasten en marmeren bekleding maken Bünchens garderobe nog meer de moeite waard.

De gastenkamer

De gastenkamer

De gastenkamer

De Classic Cloth plaids op de bedden en het bladerdesign van Schumacher op de gordijnen leven de gastenkamer extra spirit. De strepen kussens en voorzetstukjes ontworpen door Behnke zijn allebei gecoverd met Lore Piana stof. De luster is van Axel Vervoordt.

De kinderkamer

De kinderkamer

De kinderkamer

Behnke zorgde voor de spectaculaire verlichting in Benjamins kamer. Het schildpaddenschild aan de muur kochten ze in Parijs.

Kasseiweggetje

Kasseiweggetje

Kasseiweggetje

De familiehond Lua zit op het kasseien pad, omgeven door Japanse esdoorns.

Meer stulpjes van celebs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content