Binnenkijken: nieuw huis met oude ziel

De nieuwbouw van Katrien en Olivier is ver van koel en strak, maar voelt aan als een doorleefde plek met een oude ziel. Sfeer en gezelligheid troef dus.

Een nieuwbouwwoning hoeft niet altijd strak en koel aan te voelen. Dankzij mooie doorkijkjes, vintage meubels en rustieke decoratiematerialen creëerden Katrien en Olivier een warme sfeer in hun nieuwe woonst.

Ruwbouw

opener keuken

Een bakstenen vloer en een betonnen plafond, door twee ruwe bouwmaterialen te combineren, krijg je een heel eigentijds en tegelijkertijd tijdloos effect.

 

Schattenjacht

keuken

In de keuken is er ruimte voorzien om de schattien die Katrien her en der verzamelde te etaleren. Mooie objecten horen niet in gesloten kasten.

Intiem salon

salon

salon

haard

Een gladde witte vloer en een opvallende trap leiden je naar een intiemere ruimte: het salon. De haard werd zo geplaatst dat de bewoners ervan kunnen genieten vanuit het salon én de keuken. De meubels en decoratie bestaan uit natuurlijke materialen: een lamp van koper, een leren fauteuil met dierenhuiden en een koffietafel van Iraans hardhout.

Doorleefd

atelier</p data-lazy-src=

In de badkamer werd dezelfde consequente stijl gekozen. Het beton wordt hier verzacht door houten en rieten elementen.

Partner Content

Gesponsorde content