Ahhh, Valentijn. Tijd voor een leuk cadeau. Nood aan wat inspiratie? Deze cadeaus staan voor jou in de sterren geschreven.

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn. Ook verlegenheid is een trekje van veel Steenbokken. Je maakt ze het gelukkigst met een praktisch cadeau waar ze écht iets aan hebben. Zoals deze knalrode koffiemachine van Illy.

Espresso machine – Francis Francis Illy X1 Ground Rood – 399 euro 

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

 

 

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Ze kunnen excentriek zijn, maar soms ook bang om hun emoties te tonen. Je zult je met hen beslist nooit vervelen. Watermannen zijn altijd te vinden voor een leuk feestje. Geniet van een feestje voor twee met deze heerlijke gin. Serveer met ijs en een premium tonic, werk af met zwarte bessen en munt, voor het beste resultaat.

Bloom Jasmine & Rose – Limited editon van Joanne Moore – 40,50 euro

VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

 

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kantVeel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn. Geef ze iets dat ze altijd bij zich kan dragen, zoals deze schattige broche van Essentiel.

Broche – Essentiel – 55 euro

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

 

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief. Geef ze iets waarvan ze helemaal zen worden, een mindfullness massage voor twee is helemaal perfect.

 

Duomassage van 90 minuten –  180 euro (als je online boekt) – The Wellness Room Antwerpen

 

 

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

 

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen.  Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Geef ze iets waarmee ze stralen, zoals een prachtig lingeriesetje.

Lingeriesetje – For Love & Lemons – Beha: 198 euro, string: 91 euro

TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn.  Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Verras ze daarom met een goed boek.

Wapenliefde – Jennifer Clement – 22,99 euro

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, dan trekken ze zich terug. Ze zijn artistiek en creatief. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is. Maak de kreeft gelukkig met een leuk stuk voor in het interieur. Zoals deze leuke tafellamp van Made.com.

Tafellamp Austin – Made.com – 59 euro

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Vandaar dat er onder acteurs veel Leeuwen zijn. Ze houden van een echte eyecather, zoals deze jurk in luipaardmotief.

Jurk – Fabienne Chapot – 269,99 euro

 

MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

 

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn ze perfectionistisch, super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Ze hebben graag hun huis én lucht proper. De Dyson Pure Hot+Cool luchtreinigingsventilator zorgt daar voor. Het verwarmt de ruimte in de winter en koest krachtig in de zomer. En niet te vergeten: het reinigt de de lucht doorheen het hele seizoen. Het toestel detecteert automatisch kleine deeltjes en gassen in de lucht en geeft deze gegevens in real time door aan het nieuwe LCD scherm en de Dyson Link app. Perfect voor de perfectionistische maagd.

Dyson Hot + Cool luchtreinigingsventilator – 649 euro

 

 

 

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

 

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel. Dat maakt dat je ze erg gelukkig maakt met complimentjes. Overlaad ze met complimentjes én met deze  handtas. Onder andere Meghan Markle is er dol op.

The Mini Venice – 375 euro

 

 

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

 

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Geef ze iets dat ze dagelijks kun dragen naar het werk, zoals deze case voor je telefoon.

Case voor iPhone – Richmond & Finch – 39 euro

 

BOOGSCHUTTER: VAN 23/11 TOT 21/12

 

Boogschutters zijn optimistisch en zien van alles de positieve kant. Ze hebben een brede belangstelling hebben en zijn vrijgevig. Kleuren maken hen gelukkig, net als dit boek om hun interieur op te fleuren.

Love Colour – Uitgeverij Spectrum – 22,50 euro

Meer over je sterrenbeeld: