Dit is de beste plek om seks te hebben volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid en behoeftes. Blijf jij graag in bed of zoek je liever spannende plekjes op? Dit zegt je sterrenbeeld over de beste plekjes om seks te hebben. Have fun! ūüėČ

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken¬†zijn¬†praktisch, intelligent en logisch. Daarom kiezen ze liever voor ‘slimme’ plekken waar ze zeker niet betrapt kunnen worden. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat¬†somber¬†in, en kunnen ze behoorlijk¬†koppig¬†zijn.

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Voor hen is geen plek te zot. In de trein, op het vliegtuig of in een lift... Alles kan, zolang het maar spannend is. Ze experimenteren ook heel graag met seksspeeltjes. Ze kunnen excentriek zijn maar soms ook bang om hun emoties te tonen.

VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kant. Dat maakt dat ze dol zijn op de meest romantische plekjes om de liefde te bedrijven. In bed, in bad of romantisch in de tuin... Veel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn.

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Dat maakt dat ze graag de meest ambitieuze standjes uitproberen en op de wildste plekken willen experimenteren. Verwacht je aan een dominant type als je met de ram het bed induikt.

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen. Ondoordachte beslissingen vinden ze maar niets. Dat maakt dat ze niet houden van impulsieve seks op vreemde plekken. Maar vergis je niet, de stier zal je zeker verwennen. Al is dat liefst op de zetel, in bed of in bad.

TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen¬†zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een¬†zachte kant¬†hebben, maar ook heel¬†sterk en onvoorspelbaar¬†kunnen zijn. Ze verrassen je dus graag met een stomende vrijpartij: op het aanrecht wanneer je net stond te koken, op de badkamervloer wanneer je net uit de douche stapte of in het bos terwijl jullie een ‘rustige’ wandeling maken.

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Dat maakt dat de meest creatieve plekjes én standjes aan de kreeft wel besteed zijn. Een bijzonder standje proberen in een pashokje of een heerlijke vrijpartij op het werk. Kreeften doen niets liever dan jou verwennen.

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Voor hen geldt dus: hoe meer, hoe liever. Waar ze seks hebben, vinden ze eigenlijk niet belangrijk. Zolang ze maar lekker aan de slag kunnen als ze opgewonden zijn. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Dat maakt dat ze erg genieten van een deugddoend voorspel met massages. Maar geen zorgen, de leeuw geeft ook graag terug.

MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Ze verwachten van anderen hetzelfde en kunnen daarom niet om met onbehulpzame mensen. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn. Je krijgt ze niet zomaar in je bed, maar een keer als je ze voor je hebt gewonnen, kun je je aan vurige passie verwachten. Ze houden van bijzondere plekjes, maar omdat ze zo ordelijk zijn, houden ze het wel graag netjes. Zand, strand en bos zijn dus niet aan hen besteed. Maar een wilde vrijpartij in de tuin op een handdoek zien ze helemaal zitten.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel. Dat maakt dat ze niet graag het initiatief nemen, maar net verleid willen worden. Wees niet té braaf voor de Weegschaal, het mag allemaal gerust lekker dominant zijn.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen¬†zijn¬†evenwichtige mensen¬†en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn¬†betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Wel kunnen¬†Schorpioen¬†bezitterig zijn, en nogal¬†jaloerse neigingen¬†hebben. Ze kunnen best jaloers zijn op seksspeeltjes of pornokijkende partners. Bovendien willen ze absoluut geen trio’s. Wel houden ze van zachte, romantische seks. Zonder attributen of gekke plekken. Simpelweg genieten van elkaar.

BOOGSCHUTTER: VAN 23/11 TOT 21/12

Boogschutters zijn optimistisch en zien van alles de positieve kant. Ze hebben een brede belangstelling hebben en zijn vrijgevig. Wel zijn ze soms té rechtuit en dat kan anderen kwetsen. Boogschutters kunnen ook slordig en ongeduldig zijn. Wachten tot thuis voor seks is hen niet gegeven. Dan nog liever een nummertje in de auto langs de parking. Ze houden ook van seks op het strand.

Meer over je sterrenbeeld:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content