Exclusieve actie: de multifunctionele barbecue Napoleon voor 1.199 of 1.299 €

Grillen, braden, roken... Als u graag buiten kookt, is deze barbecue op gas en houtskool met talrijke bereidingswijzen een aanrader en de accessoires (t.w.v. 340€) krijgt u er gratis bovenop!

Deze multifunctionele barbecue, die beschikbaar is in zwart geëmailleerd of roestvrij staal, is nieuw voor België en kreeg van zijn fabrikant, het Canadese Napoleon, een waarborg van 10 jaar mee. U boekt gegarandeerd succes, welk kookproces u ook kiest... De multifunctionele barbecue Napoleon bestaat in twee versies: 
• 1.199 € (zwart email) of 
• 1.299 € (roestvrij staal)
 

Mogelijke bereidingswijzen

Dichtschroeien op 980 °C: de ‘Sizzle Zone’, een oppervlak met 10.000 minuscule openingen, produceert een hoge temperatuur en schroeit het vlees zonder sapverlies dicht. 
 
A la plancha: schelpdieren, vis, vlees en groente worden in hun eigen sappen op een plaat gebakken. Dat resulteert in een authentieke en natuurlijke smaak.
 
Teppanyaki: een zware plaat van roestvrij staal ontwikkelt op korte tijd een hoge temperatuur. Draai het voedsel – groente, vlees of vis – constant om zodat het niet aanbakt, maar wel heerlijk krokant wordt. 
 
Direct grillen: deze bereidingswijze is aangewezen wanneer de grill- of baktijd van het voedsel ten hoogste 20 min bedraagt.
 
Indirect grillen: het principe van een traditionele oven, gekoppeld aan de unieke smaak van barbecue.
 
Op houtskool: deze barbecue kan uitgerust worden met een compartiment voor houtskool en zorgt met zijn gasvlammen in enkele minuten voor gloeiende houtskool.
 
Roken: op gematigde temperatuur geproduceerde rook dringt tijdens het bakken langzaam in het vlees en de houtsnippers zorgen voor een zacht gerookt aroma.
 
Aan het spit: de achterbrander bakt gevogelte en gebraad goudbruin en net zo sappig en krokant als op restaurant. Tegengewicht en vier spiesen bijgeleverd.
 
Info over de producten van Napoleon: Graham, 02.367.16.11 – www.graham.be.
* gratis accessoires: accessoires voor het roken +  teppanyakiplaat + houtskoolbak + 
spiesen + 2 zakken houtsnippers. Totale waarde: 334 €.
 

Zo bestelt u deze multifunctionele barbecue

Stort de som van 1.199 € (versie zwart email) of 1.299 € (versie roestvrij staal) op IBAN-rekeningnummer BE 23 3300 5866 9391 op naam van Sanoma Magazines Belgium, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem. Vemeld als mededeling ‘Napoleon’. De bestelling wordt zonder bijkomende kosten bij u thuis afgeleverd. Vergeet niet ons het leveringsadres (met telefoonnummer, bij voorkeur gsm) te mailen naar nicole.frippiat@sanomamedia.be
 of per post op te sturen naar bovenvermeld adres.
 
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u de mogelijkheid om het artikel in perfecte staat en in zijn oorspronkelijke verpakking binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen (de verzendingskosten worden door u betaald). Voor de privacyclausule, zie de colofon van Feeling Wonen. Voor bijkomende vragen of inlichtingen: 02.776.22.53 (ma-do, 10u30 – 18u).
 

Partner Content

Gesponsorde content