Interieurliefhebbers: dit wordt de kleur van 2019

Het Global Aesthetic Center (GAC) – moederbedrijf van Levis – heeft de interieurkleur van het jaar 2019 bekend gemaakt. ‘Spiced Honey’ kwam als winnaar uit de bus.

Benieuwd naar dé modekleuren van 2019? Je ontdekt ze hier.

Het bedrijf omschrijft de kleur als kruidig honingbruin met subtiele hints van amber en gouden nuances. “Spiced Honey heeft een warmoranje ondertoon die perfect aansluit bij het thema ‘Let the light in’. Een verfijnde neutrale kleur, dei tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar verandering”, klinkt het. “De kleur past zich moeiteloos aan: “van tijdloos wanneer ze gecombineerd wordt met andere naturellen tot stimulerend en energierijk in combinatie met een fris palet.”

De zoektocht naar de trendkleur begint elk jaar bij het Global Aesthetic Center (GAC) van AkzoNobel. Onder leiding van Heleen van Gent bundelen de kleurspecialisten van het GAC hun krachten met internationale designexperts. Samen nemen ze de nieuwste maatschappelijke trends onder de loep en die inzichten vertalen ze vervolgens naar de nieuwe Kleur van het Jaar. Deze keer viel vooral één overkoepelende tendens op: “we ervaren met zijn allen een hernieuwd gevoel van positieve energie en optimisme. Er heerst een open verlangen om elkaar opnieuw de hand te reiken en te streven naar verandering. De nieuwe Kleur van het Jaar van Levis sluit perfect aan bij dit fenomeen en maakt  zo zelf ineens deel uit van een hele sociale verandering.  Spiced Honey, gekozen door AkzoNobel, belooft traditioneel één van de toonaangevende tinten te zijn die we ongetwijfeld terug zien in mode en design.”

Spiced Honey in de woonkamer

Spiced Honey in de woonkamer

Spiced Honey in de woonkamer

Spiced Honey in de keuken

Spiced Honey in de keuken

Spiced Honey in de keuken

Spiced Honey in de kinderkamer

Spiced Honey in de kinderkamer

Spiced Honey in de kinderkamer

Spiced Honey in de slaapkamer

Spiced Honey in de slaapkamer

Spiced Honey in de slaapkamer

De Levis Ambiance Trend Collection 2019 bestaat uit een kleurenpalet waarin Spiced Honey centraal staat. Daarnaast zijn er 9 kleuren. Summer Breeze, Thunder Storm, Mild Curry, Bluejacket, Poppy Power, Pink Candy, Bright Bean, Club Tropicana and Blue Ocean. Verkrijbaar in de verkooppunten van Levis met een mengmachine.

Meer tips voor je interieur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content