Specifieke deelnemingsvoorwaarden wedstrijd woonkamer

– Prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden en kunnen niet omgeruild worden tegen hun waarde in geld. De gewonnen bedragen zijn maximum bedragen. Wanneer de winnaar onder dit bedrag blijft, wordt het verschil niet uitbetaald. Indien de winnaar het gewonnen bedrag overschrijdt, dient deze zelf in te staan voor de kosten bij de desbetreffende partner.

– Er is geen communicatie mogelijk tussen Feeling Wonen/Gael Maison en de deelnemers.

– Gelieve bij het berekenen van uw vloer, verf en behang rekening te houden met volgende inbegrepen kosten: Quickstep geeft een vloer weg t.w.v. € 5000 (incl. btw), waarbij de ondervloer, plinten en plaatsing inbegrepen zijn. De ondervloer kost €5,99/m², laminaatplinten kosten € 4,99/m², parketplinten € 9,99/m² en voor de plaatsing rekent Quickstep € 25/m² (incl. transportkosten). Masureel schenkt € 5133,85 (incl. btw). Dit bedrag omvat de plaatsing (incl. transportkosten) t.w.v. € 2000 en het kleuradvies t.w.v. € 150.

– Voor uw deuren/vensters/houtwerk mag u maximum vijf verschillende kleuren kiezen uit de Colorythm Waterborne Lacquer van Masureel.

– De woonkamer moet leeg en schoon zijn voor de herinrichting van de ruimte. Muren en plafonds moeten in goede staat zijn en klaar om behangen en geschilderd te worden; d.w.z. droog, glad, proper, stof- en vetvrij gemaakt. Oud, bestaand behang en lijmplekken moeten volledig verwijderd zijn. Gaten en/of scheuren op de muur zijn gedicht met een vulmiddel en gladgeschuurd. Hout (o.m. deuren en kozijnen) moeten afgeschuurd worden en verfklaar zijn. De vloer moet legklaar zijn, d.w.z. de plinten moeten weggenomen worden, en de ruimte mag geen volledig glazen deuren hebben. De lichtpunten en de elektriciteitskabels moeten in orde zijn. Alle eventuele aanpassingen gebeuren op kosten van de winnaar.

– De jury bestaat uit één lid van de redactie van Feeling Wonen/Gael Maison, en minstens één vertegenwoordiger van de partners. De jury kiest een winnaar uit drie genomineerden, gerangschikt van 1 tot 3. Nummer 1 wordt winnaar nadat de jury een bezoek heeft gebracht aan zijn/haar leefruimte en er wordt vastgesteld dat de ruimte inderdaad aan alle vereisten beantwoordt. Indien dit niet het geval is, gaat de prijs naar genomineerde nr. 2 of, desgevallend, naar genomineerde nr. 3, volgens dezelfde voorwaarden.

– De winnende woonkamer moet bezocht kunnen worden tussen 2/12 en 6/12/2013. Masureel geeft kleuradvies tijdens dit bezoek.

– Het winnend ontwerp wordt gefotografeerd (met portret en namen van de winnaars) en verschijnt in een uitgebreide Voor&Na in één van de voorjaarsnummers van Feeling Wonen/Gael Maison en op hun websites.

Partner Content

Gesponsorde content