Van over de hele wereld zakken schattenjagers af naar Antwerpen op zoek naar vintage design. Echt verwonderlijk is dat niet: het aanbod hippe shops met hoogstaand assortiment vintage meubels uit zowat elk decennium van de vorige eeuw, is er omvangrijk. Van Deens design uit de jaren ´60 en ´70 tot modernistische stukken van Rietveld, Huib Hoste en Henk Wouda: bij deze vintage woonwinkels in Antwerpen wil je zeker eens langsgaan.

4 x vintage woonwinkels in Antwerpen

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Tekst: An Bogaerts. 

Zin in nog meer wooninspiratie?

In de highlight 3 Days of Design op onze instagramaccount @feelingmagazine kun je de tips en adressen herbekijken van chef lifestyle Nathalie Balsing, die op 5, 6 en 7 mei op bezoek is gegaan in haar favoriete showrooms en woonwinkels, en binnenkijken bij drie inspirerende woonvrouwen.

En check zeker ook de schat aan inspiratie en adressen in de Feeling Home Outdoorspecial die nog tot 18 mei samen met Feeling in de winkel ligt!

Meer lezen over wonen en design: