De komende dagen zullen we wel wat afkoeling kunnen gebruiken. Een zwembad zou een godsgeschenk zijn, maar ligt niet binnen ieders mogelijkheden. Niet getreurd: ook zonder ingebouwde monoblock of zwemvijver verzeker je jezelf van zwempret. Met deze elegante opblaaszwembaden en hippe pool gadgets transformeer je je tuin in een tropisch zwemparadijs on a budget.

Dit artikel maakt deel uit van het zomerplan van Feeling, een hele reeks artikels vol inspiratie om er een onvergetelijke zomer van te maken. Klik hier om alle artikels te ontdekken. 

Zwembad on a budget: 10 x hippe poolgadgets

1. Modern mexico

Leuk om van je tuin een tropisch zwemparadijs de maken: een modern opblaasbadje met een hippe print. Een paar van de mooiste stuks op de markt vind je bij Mylle, naar eigen zeggen het label met ‘the most beautiful inflatable pools in the world’ in hun collectie. Onder hun designs een sobere ruitjesprint, een vintage bad in banaangeel met flou artistique-lijnen en een bad in een trendy gespikkelde terrazzo-print.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Trek die look door en verf je buitenmuur in een leuke zuiderse kleur of ga voor een streetstyle artistieke wall art-creatie. Een paar oversized cactussen in een leuke verzameling terracottapotten zorgen voor een gezellige uitheemse sfeer.

2. California pastels

Snoeperige parasols in pastelkleuren, bikini’s met een prangend logo in drukletters, roze floaties of op het water drijvende flamingo’s en een zwemband met glitters: zo zouden de modemeiden in Californië hun hippe villa met zeezicht waarschijnlijk klaarmaken voor de zomer. Aan een villa met zeezicht mag het je misschien ontbreken, alle andere attributen haal je zonder probleem in huis.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vooral de zonnige badhanddoeken met tropische print, de minimalistisch hippe strandstoelen met logo in blokletters en de trendy opblaaskussens in de vorm van een halve watermeloen, het Rolling Stones logo of een surfplank van het Australische Sunny Life zijn leuk.

3. Urban Jungle

Tot slot, doet ook een vleugje groen je zwemparadijs geen kwaad. Ga voor een opblaasbaar bad met een exotische bladerprint of voor wat textiel in frisse, natuurlijke kleuren. Trek je urban jungle-look door met een paar lounge stoelen in rotan of Copacabana-tuinfauteuils met katoenen of ijzeren draden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat de aankleding van je muren betreft: een eclectisch schilderij in een paar opvallende tinten als grasgroen, fluor roze en kanariegeel á la Frida Kahlo kan geen kwaad. Maar ook een houten terrarium met een paar plantjes of een bohemien wandtapijt in macramé passen perfect binnen de look.

Shop je zwemparadijs on a budget hier bij elkaar:

Rotan Lounge stoel met Ibiza vibe

WOOOD, € 149. Koop hem hier

Opblaasbare floatie in de vorm van een surfbord

Juttu, € 60. Koop hem hier

Parasol met groen bloemenpatroon en franjes

HK Living, € 279. Koop hem hier

Las Bayadas-strandlaken met pastelstrepen

Les Petits Surfeurs, € 45. Koop het hier

Macramé wandhanger in bohemien stijl

Casa, € 19,95. Koop hem hier

‘Soak in some watercolor’-opblaaszwembad met print

Minnidip, € 45. Koop het hier

Tropische kunstcactus met mand voor buiten

Maisons du monde, € 159. Koop hem hier

Tapijt van jutemix met etnische Aztec-print

H&M Home, € 69,99. Koop het hier

Vintage platenspeler deluxe in pastelgeel

Crosley Radio, € 90. Koop hem hier

Mid-Century Cocktail Bar in bamboe

Pamono, € 650. Koop hem hier

Haal alles uit je vakantie met Feelings grote Zomerplan!

Op feeling.be vind je de hele zomer lang alle hotspots in eigen land en in onze buurlanden, plus nog veel meer tips om het beste uit je zomer te halen. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan door hier te klikken snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Meer zomerse tips:

Openingsbeeld: @mylleshop / @sunnylife.