Het feestnummer van Feeling is er (en er zit een luxe cadeaubox van Rainpharma bij!)

Dat er zoveel is om te vieren, weet je al helemaal zeker als je ons feestnummer doorbladert: van dé uitblinkers in BV-land over hun memorabel jaar, over partyproof citytrippen naar Londen en Parijs, tot de de perfecte tafelstyling en nog meer moois. Een jaar afsluiten in stijl? Met Feeling, natuurlijk. Deze maand met luxe cadeaubox van RainPharma erbij.

Hun memorable jaar: Matteo Simoni, Loredana Falone en meer

Ze schoten als een komeet de hoogte in, waren alomtegenwoordig op Instagram, trapten onder luid applaus hun carrière af, schitterden in dé film van het jaar of toverden – en dat in crisistijden – een lach op ons gezicht. Dit zijn ze, de uitblinkers van 2022.

Parijs & Londen by night: Partyproof citytrippen

Geen betere manier om het eindejaar te vieren dan in een van deze magische feeststeden. Trek naar partyproof Londen of Parijs, wacht tot het donker is en geef je helemaal over aan de nacht. All night long!

De perfecte tafelstyling: Op-en-top duurzaam en feeëriek

Met kerst mag het magisch, en al zeker je tafeldecoratie. Duurzaam en kindvriendelijk of elegant en feeëriek: ecoblogger Elisabeth Van Lierop en Coraline Saeys van Les Fêtes de Coco toveren je dis zo om tot een feest op zich.

Haalbare beautylooks: Glamoureus in een handomdraai

Snel en slim partyproof van kop tot teen? Tien tips voor huid en haar en topexpertise van make-upartist Ines Borgonjon: meer heb je niet nodig – of het nu gaat om statementlippenstift, kunstige nagels of feestkapsels.

Alle mevrouwen de ministers: Hun jaar, professioneel én persoonlijk

2022 is het jaar dat we de hoogste piek hadden aan vrouwelijke ministers, ooit. Hoe beleefden zij dit turbulente crisis- en oorlogsjaar? Oprechte vragen, met oprechte antwoorden.

Onder regisseurs: Charlotte Vandermeersch en Lukas Dhont

Regisseurs Lukas Dhont en Charlotte Vandermeersch maakten allebei een prent over de innige vriendschap tussen twee jongens, en vielen daar allebei mee in de prijzen in Cannes. Zijn film Close is bij ons al te zien, haar Le Otto Montagne komt op 14 december in de zalen. Een dubbelgesprek tussen bloem en berg.

Luxe cadeaubox van RainPharma

Om je helemaal in de gezelligheid van het eindejaar te kunnen nestelen, stelde onze beauty-expert Sofie Albrecht samen met RainPharma exclusief voor Feeling de Time to winter-geurbox samen. Koester de aroma’s van de Roomspray (50 ml), Skin wash (60 ml), Essentiële olie (10 ml) en het Geursteentje en waan je met vrienden rond een haardvuur in een Ardense chalet. Je hoort het al knetteren, toch?

RainPharma x Feeling Time to winter cadeaubox voor maar € 19,99 euro extra i.p.v. € 59.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 23 november in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content