Het juni-nummer van Feeling is er!

Laat die zomer maar komen, wij zijn er klaar voor!

 

Special: Tieners nemen over

Zelden waren tieners zo breaking news als vandaag. Ze schoppen ons een geweten, verleggen grenzen, breken records en kijken vooral vooruit. Daarom deze special in Feeling: met een prachtige modeshoot en tal van boeiende reportages over de heersers van de toekomst.

 

Slim solden shoppen

Een prairiejurk, Victoriaanse blouse, XL strik  en overall... als je die en nog een paar andere topstukken scoort tijdens de koopjes, draag je ze nog een heel najaar door.

 

Bindings- & verlatingsangst

Val je altijd op onbereikbare mannen? Klamp je je aan je partner vast, of neem je net afstand als hij/zij te dichtbij komt? In haar boeken Liefdesbang en het recente vervolg Liefdeskunst doorbreekt Hannah Cuppen het patroon van verlatings- en bindingsangst.

Sprookjescruise naar Oman

Van de hoogste wolkenkrabbers tot de meest uitgestrekte woestijnen. Tijdens een achtdaagse cruise langs de Verenigde Arabische Emiraten en Oman komt een mens ogen, oren én superlatieven te kort.

 

Ziekelijke leugenaars

Begin dit jaar werd de Amerikaanse bestsellerauteur Dan Mallory ontmaskerd als mythomaan. Hij verspreidde leugens over zijn hersentumor en zijn moeder en broer die gestorven zouden zijn. Wat drijft iemand met Pseudologia fantastica?

 

Snel & lekker Italiaans

Superweinig ingrediënten, superveel smaak. Typisch voor de Italiaanse keuken en nét wat wij in gedachten hadden voor ons eerste etentje op het terras. Al deze recepten zijn om het snelst en om het lekkerst.

 

Radicaal gekapt met alcohol

Daar is de zomer, seizoen van Aperol spritz en gin-tonic met ijs. Niet zo voor onze redactrice. Zij gaat haar derde alcoholvrije jaar tegemoet, en zag haar zomers er alleen maar leuker op worden.

 

Hot swimwear

Haal straks, als de zon op haar hoogst staat en er zand in de buurt is, eens alles uit de kast. Kies voor sexy swimwear, breng op smaak met oversized hoeden en brillen en straal.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 22 mei in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content