Het januarinummer van Feeling: nu in de winkel!

Laat 2022 het jaar zijn dat je jezelf en alle jaren die erbij horen, omarmt. Met de leeftijd als thema, tasten we alle voordelen van ouder worden af, laten we de mooiste looks voor piep tot rijper zien en belichten we de beste beautysupplementen.

Van tel: Looks op leeftijd

Leeftijd is méér dan een nummer; elke levensfase heeft haar eigen schoonheid en troeven. En die zetten we graag in de verf. Van twintig tot tachtig: dit is een ode aan de vrouw, door de jaren heen.

Lang zullen we leven: De geheimen van een gerontoloog

Lang zal je leven, maar dan wel liefst zonder al die ouderdomskwalen. Hoe je dat klaarspeelt, verklapt internist en hoogleraar gerontologie Andrea Maier je hier. Lang zal je gezond leven!

Slik je jong: De beste antiaging supplementen

Voedingssupplementen raken steeds meer ingeburgerd, zowel om je gezondheid te ondersteunen als voor een jongere huid en mooier haar. Sommigen zien het als een ‘fast fix’, maar niets is minder waar…

Lekker licht brunchen: de ideale detox na de feesten

Na dat zwaar tafelen, mag het na de feesten weer wat lichter. Al deze gerechten zitten boordevol vitaminen en mineralen, ideaal om vol energie aan het nieuwe jaar te beginnen.

En toen nam ik ontslag: dit was de druppel

Jaloerse collega’s, een onredelijke baas, urenlange files of vervelende klanten: soms werkt je werk gewoon niet meer. En dan hou je maar beter de eer aan jezelf. Zij gaven hun ontslag, en zijn nog altijd opgelucht...

Champagne!: Op degustatieweekend bij Reims

Een weekend champagne proeven; als dat geen jaloersmakend vooruitzicht is! Het nieuwe hotel Château de Sacy in de heuvels rond Reims is de perfecte plek om bubbels te gaan kiezen.

Leve de leeftijd: De voordelen van verouderen

Eeuwige jeugd? Hoeft niet! Want net als voor wijn, geldt voor vrouwen: ze worden beter met de jaren. Wij somden alle voordelen voor je op.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 22 januari in de winkel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content