We duiken het nieuwe jaar in met een age-issue en vieren de leeftijd met tijdloze mode, hands-on beautytips en verhelderende inzichten van (ervarings)deskundigen – voor jong én ouder. Haal het januarinummer van Feeling in huis en maak van 2023 nu al een onvergetelijk jaar.

 

Vergeet de tijd: Mode met durf en karakter

Op schoonheid staat geen vervaldatum: omhels je jaren en kleed je met karakter en lef in tijdloze klassiekers die dit seizoen nét dat tikje stouter zijn.

Je mooiste Jaren: Zo blijft je schoonheid

Mooi ben je, en blijf je. En dat mede dankzij de dermatoloog, het schoonheidsinstituut en wat hightech cosmetica. Een prachtig overzicht!

Senior seks: Het wordt alleen maar beter

‘Senior’ als in ‘zeer ervaren’. Want dat is seks na je vijftigste hoe dan ook. En anders dan wat de perceptie ons wil doen geloven: daar wordt volop van geprofiteerd. “Ik hoor vrouwen op latere leeftijd dikwijls zeggen dat ze het nog nooit zo fijn hebben gehad als nu.”

End of an era: Bekende vrouwen over ouder worden

Om de tien jaar kom je bij een nieuwe kantelpunt. Van je wilde jaren tot voorbij je pensioen: elk decennium markeer je hoe dan ook een voor en na. Siska Schoeters, Kathleen Cools, Dani Klein en co. over de voordelen van hun nieuwe decennium.

Kabinet internet: Op consult bij dr. Google en co.

Zowat al wie ziek is of gezond wil blijven, trekt vandaag naar kabinet internet. Pijntje? Even googelen. Dipje? Doe maar die influencer-kuur. Maar hoe gezond is het om online genezing te zoeken? Wij dokterden het voor je uit.

De Rocky Mountains: Winterwonderland

Majestueuze bergen, ijzige gletsjers, bevroren watervallen, skiklare poedersneeuw en indrukwekkende dieren: in de Canadese Rocky’s beleef je de wintervakantie van je dromen.

Een eigen duurzaam huis: Gezond, ecologisch én energiezuinig

Je plek onder de zon zo sustainable mogelijk maken? Wij helpen je graag op weg. Van natuurlijke isolatie over leempleisters tot linoleum: zo wordt wonen een weldaad voor jou én de wereld.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 december in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.