Het julinummer van Feeling + kustspecial + Rainpharma Travel Set ligt vanaf nu in de winkel!

Ook deze juli-Feeling is één lange ode aan het heerlijke leven: jij in topvorm, een onvergetelijke reis, de wei op in de beste festivalloutfit, en een huis in volle zomermodus. Naar zee? Met onze extra Kustspecial ben je helemaal mee. Hou al zeker een plekje vrij in je koffer voor onze RainPharma Travel Set: dé zeven must-haves geselecteerd door Feeling en RainPharma in een handig transparant toilettasje.  

Je lijf in topvorm: de nieuwste bodybehandelingen uitgetest

De zomer is een ode aan je lijf, met de zon als schijnwerper op je blotere vel en temperaturen die doen blozen. Hét moment voor een welgemikte boost. Beautyredacteur Sofie testte de nieuwste behandelingen uit celebrityland, handige apps en hacks, en weet nu hoe je nóg meer gaat stralen.

Last minute op droomvakantie: Zo boek je slim en voordelig

Op het laatste nippertje je vakantie boeken, om voor een prikje naar die droombestemming te geraken: leve last minute boeken. Maar hoe lang wacht je? Welke landen zijn de echte prijskrakers? En welke addertjes zitten er verstopt? Wij zorgen voor de nodige bagage.

De festivalmode van nu: Goedgekeurd door Harry Styles

De festivaltickets heb je, nu de outfits nog. Vertrouw op onze doorwinterde weiganger/moderedactrice om je door dé trends van 2023 te loodsen

Een eigen Ibiza-huis: Van wijnranken als terrasdak tot de coolste keramiek

Voor een permanente plek onder de zon is de Ibiza-inspo perfect. Het Balearische eiland werd al lang geleden een populaire vakantiebestemming, dan een way of life, en wordt nu zelfs geassocieerd met een eigen interieurstijl. En die haal je zo in huis.

Citygids Brugge: De Feeling Hotspot-route is terug!

Een dag shoppen, traktaties ontvangen én lekkers scoren tussendoor? Kom naar Brugge! Feeling selecteerde er voor jou de allerbeste adresjes, en dat op wandelafstand van elkaar. Volg op 7 en 9 juli onze Hotspot-route en pik onderweg de vele verrassende extra’s mee.

Feeling sprak met Nicci French

Het wereldberoemde bestsellersduo Nicci Gerrard en Sean French toont ons hun Britse landhuis. En geeft ineens een inkijk in hun bijzondere schrijversbestaan. De ene vult de andere aan over hun nieuwste thriller, de Vlaams/Nederlandse verfilming van hun debuut en de juiste dosering liefde en geweld.

Raar maar waar: Bijzondere gewoonten van bijzondere mensen

Voor een buitenstaander misschien moeilijk te begrijpen, maar binnen hun wereld helemaal ingeburgerd. Van kauwgum op het dashboard tot het afspelen van wasgeluiden: dit zijn de bijzondere gewoonten van Goedele Liekens over Sandra Bekkari tot Kim Kardashian.

De kleine leider: ‘Mijn baas vernedert mij’

Groots leiderschap lijkt veeleer de uitzondering dan de regel; steeds vaker gaan alarmbellen af over toxisch management. Een Plopsa-topman, een psychologieprofessor en een hoofdredacteur deden al wenkbrauwen fronsen. Net als de kleine bazen van Lieve, Isabelle en Bertine.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 juni in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content