Hier is-ie dan: het juli-nummer van Feeling mét kustspecial

Scoor ‘m snel in de krantenwinkel!

 

Zo sexy: dit prikkelt onze fantasie + Kustspecial

Met de warme zon op onze huid voelen we ook de erotische tintelingen toenemen. Maar wat vinden we vandaag eigenlijk nog opwindend? We vroegen vrouwen en mannen naar hun meest zinderende herinnering. Ook zalig zomers? De zee! Met onze Kustspecial krijg je 108 pagina’s aan shopping, design en logies; álles om naar uit te kijken.

Hoe verrassend is Wallonië?! Van de mooiste dorpen tot een heuse Rivièra

Ons eigen zuiden heeft meer dan genoeg in petto voor een zalige staycation. We durven zelfs in superlatieven te spreken! Dit is al het mooiste, nieuwste, beste près de chez vous.

Geniale gevels: de mooiste architectuurwandelingen dichtbij

Naar het buitenland om gecharmeerd te worden door fotogenieke buurten? Hoeft niet. Wie België met een andere bril bekijkt, zal zien hoe mooi onze straten eigenlijk zijn. We stippelden twee verrassende architectuurroutes voor je uit: een pakketbootsafari in Brussel en een betontrip in Gent.

Samen barbecueën!

Heerlijk buitenweer, lang tafelen en de geur van lekkers op een hete grill: dát is zomer. Ga voor Scandinavisch, mediterraans of vegetarisch en verras je gezelschap met de meest creatieve recepten.

Back to life na de lockdown: zo vermijd je de valkuilen van de ratrace

De verplichte coronapauze heeft ons laten voelen dat het leven ook rustiger en bewuster kan. Maar hoe blijf je trouw aan de voornemens die je de voorbije maanden al wandelend, telewerkend of kokend hebt gemaakt? Zo!

Comfy badmode

De mooiste zomerdagen zijn die met de zon recht op je huid. Hoewel. Met hier en daar wat badstof tussen, maak je ze zelfs nóg mooier. Sexy op z’n sportiefst? Dit is het zo ongeveer.

 

juli-nummer + kustspecial

De nieuwe Feeling ligt vanaf 17 juni in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content