Het meinummer van Feeling + Home Special: nu in de winkel

Met het nieuwe meinummer van Feeling laten we de zon in je hart, van kledij in knalkleuren over leven als god in Frankrijk tot hoe je dat piekeren pauzeert. En met onze Home-special ‘Groen in de stad’ erbij lacht de lente je al zeker toe.

Knaldrang: Klaar voor kleur!

Twee grote trends, tegenwoordig: weinig stof, en veel kleur. Als je voor optie twee gaat; wij kunnen helpen. Hoog tijd om hét woord van het jaar – letterlijk – in de verf te zetten: klaar voor die knaldrang!

Multifunctionele mooimakers: Hybride beauty

Mascara’s die wimpers doen groeien, geuren die inspelen op je gemoed, make-up die verzorgt; de nieuwe generatie cosmetica blijkt vandaag bijzonder veelzijdig. Wij zetten alle nieuwigheden voor je op een rijtje.

Als een klein kind: De invloed van je opvoeding

Als volwassen mens ben je kind af. Of dat denk je toch. Want hoe je in het leven staat, welke opvoeding je geeft en wat voor liefdespartner je bent, blijkt dieper dan je denkt verankerd te liggen in je prille beginjaren.

Ça va? Zo gaat het écht met ons

Van druk gepieker tot zwarte gedachten: de pandemie heeft sowieso zijn sporen nagelaten. We doorbreken het taboe en gaan hier alvast het gesprek aan over ons mentaal welzijn vandaag. Met de blik op het licht gericht.

Als god in Zuid-Frankrijk: De meest hemelse plekjes

Onder een plataan, aan de azuurblauwe zee, op een marktje met wat rosé: wij gingen ver van platgetreden paden bij de locals op zoek naar de meest hemelse plekjes voor een leven als god in Zuid-Frankrijk.

Keramiek Belgique: Toptalent van bij ons

Pottenbakcursussen zijn volgeboekt, interieurwinkels kunnen hun stock niet snel genoeg aanvullen en op social media zien we tegenwoordig bijzonder veel potten en borden in aardewerk. Keramiek zit in de lift en, goed nieuws in deze: ons landje barst van het talent.

Mangiare! Italofielen zetten de puntjes op de i

Geen keuken zo bekend en geliefd als de Italiaanse. Maar wat is nu écht Italiaans? Wij schoven aan tafel bij drie onversneden Italofielen voor dé do’s-and-don’ts.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 april in de winkel, of is ook te lezen via de Mijn Magazines app.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content