De budgetmode special van Feeling + Feeling GOLD HOME: nu in de winkel!

Wij hebben deze maand héél wat voor jullie in petto.

 

Feeling + Feeling GOLD Home

Nu de herfst er bijna aankomt, krijgen we weer zin om te cocoonen en dat doe je nergens beter dan in je eigen huis. Gelukkig is er nu Feeling GOLD Home. Met honderden trends en adressen voor een droominterieur. Je kijkt binnen in 6 prachtige huizen, je ontdekt dé 7 trucs waarmee je je interieur een snelle upgrade geeft, er zijn shop-ideeën in elke stijl en voor elke kamer, je maakt kennis met dé designers van de toekomst en ontdekt de mooiste meubels, van Italiaanse klasse tot eigentijdse eco-deco.

Stijlvolle budgetmode

Vorige maand liet ons modenummer je al popelen om werk te maken van je nieuwe wintergarderobe. En het wordt nóg leuker: deze maand haal je de catwalk naar je kleerkast voor geen geld. Wij serveren: total looks voor minder dan € 250, mét betaalbare accessoires erbovenop.

 

Slapeloos & radeloos

1 op de 3 Vlamingen slaapt slecht. In Feeling twee getuigenissen, onder wie reportagemaker Annick Ruyts. Zij vond het tijd om met haar persoonlijke verhaal naar buiten te komen en maakte er een boek én een tv-serie over.

 

Special droomcruises

Om het van cruise-dummy tot cruise-aholic te schoppen, zijn er maar enkele honderden zeemijlen nodig… In ons geval van Bordeaux naar Honfleur, op een gastronomische cruise. Liever naar noordelijker of exotischer oorden? Wij selecteerden de 25 mooiste.

 

De 10 beste Belgische wijnen

Eat local, drink local. Dat doe je dus met Belgische wijnen, die zo fantastisch lekker zijn dat ze massaal en steeds vaker internationale prijzen winnen. Test onze top 10 zo snel mogelijk uit met je vrienden!

 

Welke rol speelt geld in jouw relatie?

Het ene koppel gooit alles op één hoop, het andere splitst elke rekening in tweeën. Sommigen weten tot op de eurocent wat de ander heeft, anderen hebben geen idee van zijn of haar salaris. Wat is het beste?

 

‘Die patiënt vergeet ik nooit’

Komt een journalist bij de dokter...: “Vertel eens welke patiënt je voor altijd zal bijblijven”. En het werden aangrijpende getuigenissen: “Dat jongetje heeft me geleerd dat kinderen vaak zelf aangeven als ze iets kunnen. Je krijgt een teken, hoe klein ook”.

 

De nieuwe Feeling + Feeling GOLD Home ligt vanaf 18 september in de winkel
Openingsbeeld: Bart Kiggen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content