3 tips voor de geschikte feestoutfit

We hebben het allemaal al meegemaakt: we moeten naar een trouwfeest en we willen net dat ene mooie, witte kleed aantrekken. Maar mag dat wel? En wanneer draag je nu die maxi dress die al zo lang in je kast hangt? Wij helpen je met 3 tips voor de geschikte outfit!

1.    Draag niet dezelfde kleur als de bruid

Het is een klassieker die je eigenlijk al weet, maar als je bent uitgenodigd op een trouwfeest draag je beter niet dezelfde kleur als de bruid. In de regel houdt dat in dat je best niet voor wit gaat. Heb je alleen een witte jurk? Kijk dan met een kritische blik naar jezelf in de spiegel en beslis of het door de beugel kan of niet.

Draag niet dezelfde kleur als de bruid

2. Ga voor iets anders op een cocktailparty

Een cocktailparty en een cocktailkleed. Het gaat samen net als vrouwen en schoenen. Maar waarom probeer je eens niet iets anders? Je kan nooit iets mis doen met een top met enkele prachtige details en een pencil skirt of een geklede broek. Of haal die jumpsuit uit die al zo lang in de kast hangt. Werk het af met enkele prachtige oorringen en een clutch en je bent klaar om uit te gaan. Hou wel rekening met de stof. Vermijd bijvoorbeeld jeans want dat maakt je outfit onmiddellijk heel wat minder geschikt voor een cocktailparty.

Ga voor iets anders op een cocktailparty

3. Draag je maxi dress voor elke gelegenheid

Je zou het misschien niet denken, maar met je maxi dress zit je (bijna) altijd goed! Casual, black tie, cocktail ... haal die lange jurk maar boven. Het zit hem allemaal in hoe je het kleed combineert. Ga je voor klassevolle accessoires en een kleine handtas of een clutch? Dan ben je klaar om naar een chic feest te gaan. Haal je eerder je sandalen en een grote handtas boven? Dan ben kan je zo naar je favoriete strandbar gaan.

Draag je maxi dress voor elke gelegenheid

Partner Content

Gesponsorde content