6 nieuwe shops in Antwerpen

Om dit weekend te ontdekken! 

1. Manolo Blahnik bij SN3

Manolo

Manolo Blahnik aka hét favoriete schoenenmerk van Sex and the City's Carrie is vanaf nu te koop bij SN3 in Antwerpen. Het lente/zomerseizoen is nog niet eens halfweg, dus er staan nog een hele lijst bruiloften en communiefeesten op het programma waar jouw stijlvolle aanwezigheid hoog in demand is. Een paar Manolo's zijn chiqueuniek en tot in de puntjes afgewerkt. Enne... je hebt ze voor het leven. See you @ SN3?

SN3, Frankrijklei 48, 2000 Antwerpen

 

3. Julia June 

julia june

Net nu jij op zoek bent naar een leuke zomerjurk, opent het Belgische label Julia June op 14 april een nieuwe boetiek in Antwerpen! Met een lente/zomercollectie die uitpuilt van de boho prints, leuke sweaters en coole denim kunnen we niet wachten om onze koffer voor Ibiza te vullen met spullen van JJ. Happy days!

Julia June, Steenhouwersvest 42, 2000 Antwerpen

4. Boutique Tutu Chic 

Tutu Chic

Op vrijdag 15 april 2016 opent het Belgische fashion merk Tutu Chic haar allereerste shop in België! Ontwerpster Freya Poppe, bekend van de VIJF reality show ‘Pink Ambition’, biedt met Tutu Chic ieder seizoen opnieuw een vrolijke collectie dameskleding van topkwaliteit voor elk bugdet. Laat je zintuigen prikkelen in een charmante boudoir setting en voel er de pinkness en haute couture.

Boutique Tutu Chic, Nationalestraat 69, 2000 Antwerpen

5. H&M

Goed nieuws voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de Zweedse kledingketen H&M. Dit weekend opent een derde full concept H&M-winkel, in de Leysstraat die aansluit op de Meir. Shop samen met de hele familie de laatste trends. Oh ja, iedereen krijgt bij de opening 20% korting op een item naar keuze. Happy shopping!

H&M, Leysstraat 14-18, 2000 Antwerpen

6. Falke

Pas geverfd, beeldig én een aanwinst voor onze benen. Falke opent eindelijk zijn deuren op Belgische bodem. Neem zeker eens een kijkje in de gloednieuwe shop in de Schuttershofstraat voor de laatste nieuwe beenmode.

Falke, Schuttershofstraat 22, 2000 Antwerpen

7. Raidillon

Staat een tijdloos horloge al langer op je wishlist? Stop dan maar met zoeken, want de Belgische horlogemaker Raidillon heeft een gloednieuwe shop in Antwerpen. Mannen die fan zijn van sporty chic en een tikkeltje race-minded zijn, las me-time in tijdens je shopdagje met vrouwlief en ga gewoon even bij Raidillon langs.

Raidillon, Komedieplaats 5, 2000 Antwerpen

Lees ook:

De favoriete shops van Charlotte Vandermeersch

De 5 favoriete boetieks van Elodie Ouédraogo

Partner Content

Gesponsorde content