7 party essentials voor in je handtas

Je outfit ligt klaar, je hebt een matching handtas gekozen en je Louboutins of Choo’s zijn ingelopen. Al wat je nu nog nodig hebt voor een geslaagd eindejaar, zijn deze 7 must-have party essentials voor in je it-bag.

1. TIGI Bed Head Sugar Dust Root Powder

Hol jij op kerstavond recht van je kantoor naar het eerste kerstfeestje? Dan is de kans reëel dat je perfect gekapte coiffure van vanochtend ondertussen wat volume heeft verloren. Niets wat een beetje root powder niet kan oplossen. Spray wat van dit wondermiddel op je haarwortels, masseer het in en wees verbaasd van het quick fix resultaat.

Een beetje spray, een beetje vlechtwerk en je creëert in een mum van tijd één van deze prachtige feestkapsels.

2. Concealer, mascara en een kleurrijke lipstick

Is je tas te klein om je hele beautycase mee te zeulen? Kies dan bewust voor een mascara, lipstick en concealer. Dat zijn de efficiëntste en meest multifunctionele items in je make-up tasje.

Ontdek hier hoe jij je mascare en lipstick ook als eyeliner, blush en beautymarker kan gebruiken.

3. Straffe muntjes

Feit: de komende dagen zal er veel gebabbeld worden. En je gaat waarschijnlijk ook veel chipjes, hapjes en schnaps met een sterk geurtje naar binnen spelen. Straffe muntjes om die look-, pickles- en jenevergeuren weg te werken, zullen geen overbodige luxe zijn.

Extra tip? Word has it dat snoepjes met kaneelsmaak beter werken dan het typische rolletje menthol.

4. Fresh control deo doekjes

Compacter dan een normale deo en 0,00% kans op witte sporen op je prachtige feestjurk, deo-doekjes zijn net zo effectief als spray of roller en duizend keer meer party proof.

5. Dubbelzijdige fashiontape

Een diep decolleté kan beeldig zijn, behalve wanneer je er de hele avond aan zit te hijsen. Vermijd daarom nip slips en afzakkende behabandjes met dubbelzijdige fashiontape en babbel en dans een hele avond zonder zorgen.

6. Een powerbank voor je smartphone

Ben je van plan om je instagram-volgers te laten meegenieten van je fantastische avond? Zorg dan dat je een reserve batterij voor je smartphone op zak hebt, zodat je na het feestgedruis de taxi nog kan opbellen.

7. Blaarpleisters

Let’s be real, alleen sterren in de films kunnen een nacht op stiletto’s dansen zonder hun voeten naar de vaantjes te helpen. Zorg daarom altijd voor een voorraad blaarpleisters, zodat je de hele avond kan paraderen op één van deze sexy feeststiletto’s.

Lees ook:

Nog op zoek naar je perfecte feestjurk? Bekijk hier onze selectie kleurrijke jurken of ga voor een van deze LBD's.

Partner Content

Gesponsorde content