7 tips van Tiany Kiriloff om het meeste uit je garderobe te halen

Tiany Kiriloff

In haar boek The Good Life – Tussen Luiers & Stiletto’s deelt Tiany Kiriloff van Belmodo.be al haar mode- en beautygeheimen en gunt ze de lezer een blik achter de schermen van haar drukbezette leven. Met 3 kids, een overvolle agenda slaagt ze er toch in om er elke dag op haar best uit te zien. Dit is hoe ze’t doet:

 

1. Investeer in basics

Met een stapel basics kom je al heel ver. Een wit T-shirt, goedzittende jeans en nette blazer zijn tijdloos en kan je makkelijk combineren met trend- en seizoensgebonden stukken. Durf te investeren in kwaliteit, deze stukken zijn namelijk een lang leven beschoren!

2. Sorteer je garderobe op categorie

Wanneer je net als ik een verwoed shopper bent, is een nette garderobe van levensbelang. Bewaar het overzicht door je kleerkast op basis van de verschillende kledingstukken in te richten.

3. Behandel je kleding en schoenen zoals je kinderen

Hoe beter je jouw garderobe onderhoudt, hoe langer je ze kan dragen. Zorg er dan ook voor dat je voor elk stuk aandachtig het carelabel bekijkt en breng delicate kledingstukken naar de droogkuis. Je garderobe zal je dankbaar zijn!

4. Design en high street = de perfecte combo

Hoe fijn het ook is om af en toe eens een iets duurder stuk op de kop te tikken, staar je niet blind op designeritems. Een geslaagde garderobe is er namelijk een waarin je zowel design- als high streetmerken vindt. Ik winkel graag bij luxeboetieks als Graanmarkt 13 in Antwerpen of Smets in Brussel, maar koop evengoed kleding bij H&M en Zara.

5. Goed ondergoed is een must

Wanneer je lingerie gaat kopen, zorg er dan voor dat je jouw eigen lichaam kent, enkel dan kan je gaan investeren in kwalitatief ondergoed. Ga ten rade bij een professional en vraag hem om je op te meten. Lingerie moet trouwens niet enkel functioneel zijn maar er ook goed uitzien, niet alleen voor je partner maar ook – en vooral – voor jezelf! Voor goedzittend, mooi ondergoed ga ik langs bij The Short Way in Antwerpen of Carine Gilson in Brussel.

6. Cost per wear ratio

Ik zweer al jaren bij de magische cost-per-wearregel: hoe vaker je het stuk zal dragen, hoe meer het mag kosten. Klinkt logisch, en dat is het ook! Geef dus gerust wat meer geld uit aan de jurk waar je al jaren van droomt en waarvan je weet dat je hem voldoende zal dragen. Met deze regel in het achterhoofd ga ik met plezier shoppen bij Sevens in Gent, La Vie en Rose in Knokke of gewoon online via www.carrecouture.com, een online webshop die het aanbod van een aantal toonaangevende boetieks in Europa verenigt.

7. It’s all about the accessories

Een mooie handtas, een opvallend paar schoenen of statement juwelen kunnen je look helemaal afmaken. Een monotone jurk til je bijvoorbeeld naar een hoger niveau met een in het oog springende handtas en een simple witte blouse krijgt een upgrade met een grote halsketting.

 

Tiany the good life tussen luiers en stiletto’s – uitgegeven bij Belmodo x Borgerhoff & Lanberigts.

Volg Tiany via IG @belmodotiany @belmodobelgie & www.belmodo.be

Meer lezen over Tiany? Check dan hier bij welke 6 beauty wondermiddeltjes zij zweert.

 

 

Lees ook:

Tekst: Amélie De Rycke voor Belmodo

Partner Content

Gesponsorde content