8 x verrassende winkels in Knokke

Knokke maakt zijn naam als shopping-walhalla méér dan waar, want je vindt er allerlei gevestigde modelabels en waanzinnige winkels. Om te helpen je eigen weg te vinden tussen al dat fraais, gingen wij opzoek naar de 8 meest verrassende winkels in de Vlaamse badstad Knokke

1.  ESSENTIEEL SHOPADRES

Essentiel

Inge Onsea richtte 15 jaar geleden samen met haar man Esfandiar Eghtessadi het Belgische modelabel Essentiel op. Hun winkel in Knokke is alleen al een aanrader omdat Inge er zelf in het weekend graag eens binnenspringt. Hier vind je kleurrijke, vrouwelijke mode met een heel eigen gezicht.

 
Essentiel, Kustlaan 146A, Knokke-Heist

2. SHOPPEN ÉN LOGEREN

Bea Items

Een absoluut topadresje dat met name gespecialiseerd is in vintage design is Bea Items. De prachtige Bea’s B&B is dan weer de ideale overnachtingsplek voor wie van een dagje Knokke een weekend wil maken. Eerst genieten van de winkels en nadien zalig uitrusten, een ideale combinatie voor een weekendje Knokke!
 

Bea Items, Kustlaan 289, Knokke-Heist

3. EIGENZINNIGE BLING

Philipp Plein

Dit jaar opende Philipp Plein een eigen winkel in Knokke. Deeigenzinnige kleding van dit merkheeft wereldwijd een enormeschare fans, ook onder de celebrity’s.Schedels en bling – wie hadgedacht dat het zo’n winnendecombinatie zou zijn?

Philipp Plein, Kustlaan 217, Knokke-Heist

4. HAUTE COUTURE IN DE OUTLET

Marie Claire outlet

Het zou zonde zijn om niet even binnen te springen bij Marie Claire Outlet wanneer je in Knokke bent. Daar vind je topmerken met tot 70 procent korting. Eindelijk de kans om een avondjurk van Gucci te scoren! Grijp je kans!

Marie Claire Outlet, Driehoeksplein, Knokke-Heist

5. VOOR SHOE-ADDICTS

Azur

De prachtige schoenwinkel Azur is onlangs uitgebreid, dus is er nóg meer moois te vinden. Kijk er vooral uit naar de tassen van Fendi en Bottega Veneta en schoenen van onder andere Jimmy Choo, Sergio Rossi en Balenciaga .
 

Azur, Kustlaan 86A, Knokke-Heist

6. Een beetje Ibiza in Knokke

Mer d'Ocre

Wanneer je het winkeltje Mer d’Ocre binnenwandelt, waan je jezelf in Ibiza. De boetiek ademt Ibiza uit. Je kan er leuke armbandjes, oorbellen en kleedjes kopen. Ideaal op om vakantie te gaan en tijdens de warme zomermaanden. Ook tijdens de winter is deze winkel in Knokke zeker een bezoekje waard!

Mer d’Ocre, Kustlaan 38, Knokke-Heist
 

7. Schoenenparadijs aan zee

Ironie

In schoenenwinkel Ironie kan je elke soort schoen kopen van verschillende grote merken. Zo kan je een paar Prada’s, Dior’s of Miu Miu’s passen. In de solden kan je er ook altijd een leuk paar op de kop tikken aan een sterk verminderde prijs.

Ironie, Kustlaan 75, 8300 Knokke-Heist

8.Must-haves voor elke vrouw

Must-Have

In de kledingwinkel Must-Have verkopen ze voor elke vrouw wat wils. Je kan er leuke kledingstukken, juwelen en kaarsen kopen. Een echte aanrader als je op shoppingtrip bent in Knokke!

Must Have Donna, Kustlaan 15, Knokke-Heist

Lees meer:

Partner Content

Gesponsorde content