Björn Borg creëert ondergoedlijn voor elk huidtype

Het Zweedse modemerk Björn Borg lanceerde maandag een ondergoedcollectie voor de Internationale dag tegen Racisme en Discriminatie. Nooit meer zoeken naar jouw ideale nude ondergoed dus, want het zit hier ongetwijfeld tussen!

Nude is voor iedereen anders

We kennen 'nude' allemaal als synoniem van 'huidskleur', maar natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde huidtint. Björn Borg lanceerde op maandag 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie, een collectie met voor ieder huidtype het ideale nude ondergoed.

Björn Borg aan het woord

"Er is een hele wereld vol met mooie huidtinten en we hopen zoveel mogelijk mensen ondergoed in eigen huidskleur te bieden met deze nieuwe lijn”, vertelt James Lee, hoofdontwerper van Björn Borg. De collectie is uitgewerkt in zes verschillende huidtinten, ook wel "Six shades of human" genoemd. Voor deze tinten vond het merk inspiratie in het officiële huidtypeschema van Fitzpatrick, gaande van een erg lichte huid die snel verbrandt tot een donkere, gepigmenteerde huid die nooit verbrandt.

De items zelf

nude collectie Björn Borg

De huidkleurige collectie bestaat uit hotpants voor vrouwen en een boxershort voor heren, gemaakt van een nieuwe microvezelstof, die ademt en de pasvorm behoudt. Beide items kosten 32,95 euro in de webshop.

Voor tips rond romantische lingerie, kun je hier terecht.


Lees ook:

Modetip: 9 x lovely in lingerie

Zelfvertrouwen vind je in je boezem

15 x feestelijke lingerie voor onder je lbd

Partner Content

Gesponsorde content