Dit zijn de mooiste mannen die front row zaten tijdens Fashion Week

Op Instagram, Twitter en Snapchat regent het vaak de meest kleurrijke beelden van modellen en bloggers die maar al te graag poseren tijdens de shows van de Fashion Weeks. Toch vergeten we (onterecht) vaak eens een blik te werpen op de mannelijke genodigden. Ook zij bewijzen dat ze trends kunnen zetten én dragen. Bekijk hieronder een selectie van de meest classy mannen die front row zaten te pronken.

Cameron Dallas

Indigital

Wie? De looks van Cameron Dallas hebben wat weg van die van Justin Bieber en dat is ook Calvin Klein niet ontgaan. Het 22-jarige model pronkt dan ook als nieuwe gezicht op hun laatste campagne en is sindsdien niet meer weg te denken op de belangrijkste modeshows.

Waar? De tropische show van Dolce & Gabbana SS17 tijdens Milaan Fashion Week

Usher

Getty

Wie? Modebewuste Usher kwam voor de gelegenheid helemaal in een Chanel outfit naar Le Grand Palais. Hij mocht er naast de zijde van de bevallige Lily Rose Depp de wondere digitale wereld én collectie van grootmeester Karl Lagerfeld bewonderen.

Waar? De Data Center show van Chanel tijdens Paris Fashion Week

Dylan Jagger Lee

Indigital

Wie? De zoon van Baywatchster Pamela Anderson is goed op weg om zijn eigen weg te banen in de volwassenwereld. De jonge knaap (18 jaar) mag sinds kort een modellencarrière bij Yves Saint Laurent aan zijn CV toevoegen en wist dan ook de lens van de camera’s te kapen met deze statement Dolce & Gabbana look.

Waar? De show van Dolce & Gabbana tijdens Milaan Fashion Week

Johannes Huebl

Getty

Wie? Model én de one plus van social influencer Olivia Palermo bewijst dat een klassevol maatpak nog steeds werkt. Klassiek, al zorgt de contrasterende das en pochet voor een leuke finishing touch en zorgt hij voor een mooie balans terwijl Olivia voor een opvallende donkerblauwe lippenstift gaat.

Waar? De debuutcollectie van Dior’s nieuwe artistic director Maria Grazia Chiuri tijdens Paris Fashion Week

Leon Else

Indigital

Wie? Deze Britse singer-songwriter ging voor een dandy look met een kastanjebruin pak van uiteraard Dolce & Gabbana. Let vooral op zijn gevoel voor detail die voor het nodige rockgehalte zorgen: de broche en de flinke rij statement ringen.

Waar? De drukbezochte Dolce & Gabbana show tijdens Milaan Fashion Week

David Beckham

Indigital

Wie? David nam voor de gelegenheid zoonlief Brooklyn mee om zijn getalenteerde vrouw te steunen. En zoals het gezegde “zo vader zo zoon” luidt, zaten beide strak in pak én in een identieke pose front row te poseren voor de camera’s. Opvolging verzekert als je het ons vraagt...

Waar? De show van Victoria Beckham tijdens New York Fashion Week

[td_smart_list_end]

Nog meer Fashion Week nieuws?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content